A CS-t hibáztatják az egyetemi vérengzésért

  • Írta: Daks
  • 2007. április 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Tele van a híradó a hét eleji virginiai egyetemi vérengzéssel. A Washington Post szerint összefüggés lehet a Counter Strike és a gyilkosságsorozat között.
Tele van a híradó a hét eleji virginiai egyetemi vérengzéssel. A Washington Post szerint összefüggés lehet a Counter Strike és a gyilkosságsorozat között.


Cho Seung Hui, dél-koreai származású egyetemista hétfő délután 32 diákot és tanárt lőtt le a helyiek között csak Campusnak becézett virginiai egyetemen. Cho a vérfürdő után saját magával is végzett, szörnyű tettével pedig beírta magát az USA bűnügyi nagykönyvébe. A tengerentúlon ez volt a valaha látott legnagyobb iskolai vérengzés, nem is csoda hát, hogy napokig mást sem hallani a televízióban. A Washington Post tegnap egy hosszabb cikk keretein belül próbált magyarázatot találni Cho tettére, az okok között pedig felhozták, hogy a diák gimnáziumi évei alatt rendszeresen Counter Strike-ozott. A gamer világ természetesen azonnal fel felbolydult a hírre, melyet amúgy azóta már le is töröltek a hírmagazin portáljáról. Hogy meggondolatlan volt-e az újságíró kolléga kijelentése, vagy tényleg igaza lehet, arra nem feladatunk választ adni.
42.
42.
Martincs6
Szerintem a counter strike is tehette mert a bátyám a gépünket üti hogyha meghal a játékba de én ebbe nem hiszek hogy ettől a játéktól ez történik mert akkor már több embert is lelöttekvolna gyerekek!!!!!
41.
41.
S-H-E-F-E
Van még 1 hozzászólásom! Szerintem mindenki ismeri a Postal-t! Na szóval több ezren játtszák a játékot és képzeljétek el ha mindenki gyilkolna a játék miatt! Nem lennének már gamerek! Ez az egész egy akkor hülyeség h még a józan embernek is fáj! Na a CS is ilyen játék, rengetegen játtszák és még soha nem történt meg a valóságban h miatta öltek volna v egy-egy csata után a vesztesek egymást megölték volna(De azért billentyűzet v egér eltörése már megesett,de most ez nem ide tartozik)! Ez az egész egy nagy hülyeség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
40.
40.
S-H-E-F-E
De mindig ez van! Ha valami szarság történik a világban akkor mindig a legegyszerűbb a gyártókat hibáztatni mert szerintük azok a gondok forrása! Elég baj ha már léteznek ilyen beteg emberek akik ilyesmire képesek!! Ez a Bunkó is találhatott volna valami jobb időtöltést mint a mészárlást! Játékok is arra vannak h ott kiélhesd magad, megtegyél bármit amit a valóságban nem tehetsz meg! Ha kicsit felmegy a pumpa akkor nyugodtan levezetheted! De a hülye amcsiknak is mindig a gyártók a bűnbakok! Egyrészt iskolába mióta szabad fegyverrel közlekedni? Még számos ilyen kérdést fel lehet tenni! És a hires amcsik is kereshetnének másik foglalkozást minthogy állandóan a gyártókat baztatják!!!És a szülők is épp ugyan olyan bűnösek! Nincs igazam? De Szerintem igen!
39.
39.
kae-chan
az amcsik sztem csak azé csinálják ezt mert azt akarják hogy minden róluk szóljon, mert sztem nem ismernénk amerikát ha ez a sok paraszt nem csinálna ilyeneket. és még tesznek rá egy két lapáttal hogy jobb legyen a storyjuk.
38.
38.
Pekferi
55: de amerikában élt!
37.
37.
CULO
Én azt mondom, hogy van benne vm...és az csak tett rá egy lapáttal, hogy csesztették! Az amcsikról meg van a véleményem...egy ostoba, buta népség! Viszont fürdenek a lében! Erre egy csomó megoldás lenne...de hiába!
36.
36.
VID993HUN
Megmelíteném,hogy ne a fegyvereket hibáztatsátok. Nem is kell olyan messzire menni, hogy megmagyarázzam a témát csak északi szomszédunkhoz Szlovákiába. Ott amióta lehet fegyvert tartani, és maroklőfegyvert utcán hordani azóta vissza esett a bűnözés az országban. MAgyarországon meg nem tudják megérteni, hogy ha valaki fegyvert akar venni bűmözés céljából az ígyis-úgyis megszerzi, de aki sportlövészetre használná pl én és az apám és még sokan, azoknak igenis meg kéne addi az engedélyt. (azt nem fogom ecsetelni, hogy juthatsz legálissan lőfegyverhez, az nem ide tartozik)
35.
35.
skiz0
Az isteni játékra fognak mindent...@+"%!+'% rohadjanak meg :D

fogják csak, pereljenek csak, sokra mennek vele aztán... ;P
34.
34.
MadDragon
Tévedés a játékok nem ölnek. A fegyverek azok igen. :P

Ja és hogy hogyan jutott fegyverhez? Amerikában lassan már a baba is pisztollyal jön világra, akkora a fegyver kereskedelem. És ezért nem is fogják soha betiltani, hiszen amerika igen nagy hasznot húz ebből.
33.
33.
logoffmeister
Már megint a játékra fogják. Legközelebb az lesz, hogy minden egyes 18+ játék eladása előtt pszihológiai tesztet kell csinálni.
32.
32.
Bally King
Milyen fegyvert használt? :P Mert nem kevés tölténye lehetett...
31.
31.
kenny22
mer? máris azzal jönne a gyerek h ez a játék volt...nem a másik .... bocs tényleg nem ez hanem az... és a végén az összeset bepereli és gazdag sittes lesz de ez sajnos nem jöhet be mert a hülyegyerek kinyírta magát
30.
30.
majoros25
Jha akkor sry én azt hittem hogy ez a csóka ott tanult sry :)
29.
29.
Rexor
Nah ja... Hogy melyik játék a hibás, azt már nem tudjuk megkérdezni Cho Seung Hui úrtól. Ha még élne és elmondaná melyik játék tette ezt vele, valszeg a Valve csődbe menne a bírságok miatt... :)
28.
28.
kenny22
majoros25: hát sztem ahoz hogy bejuss egy amcsi egyetemre rohadul nem kell semmi ész... egy magyar gyépésnek több az IQ-ja mint 5 "normális" amcsinak együtt
27.
27.
SanAndriska
Nem a játékosok keverik a valóságot a virtuális világgal, hanem a kormány, mert azt hiszk hogy nem a valóságban, hanem a játékban van baj! Nem ártana hogyha észhez térnének az emberek!
26.
26.
majoros25
Meg ahogy hallottam volt más eset is még itt olvastam a gamekapocson hogy egy gyerek azért ölt meg egy nőt mert a GTA Sanadreasban CJ azt mondta neki hopgy tegye ezt és kébzeljétek mi lett a vége ??? a csóka be volt lőve nah erre mit mondtok ja és igen hogy lehet az hogy amerikában bemész egy boltba egy fegyverboltba vagy valahová és veszel egy stukit hmm ??? Mondjuk vehette illegálisan is de ezt úgy hallottam hogy boltba vette nem tudom hogy van ez most :S
25.
25.
majoros25
Hát én egyből a GTA-ra gondoltam és úgy látom itt más is . Ez baromság egy játék hogy lehet gyilkológép bocsánat az az ember hogy lehet gyilkos aki konzol vagy PC játékokkal jáccik!!?? Ez szerintem nem egyértelmű. Mondjuk egy Egyetemen tanuló diák nem lehet sülthülye hisz oda valahogy el kllet jutni nem ?? akkor mi az oka de szerintem biztos nem a játék hát döncsék el a fejesek nekem ez a véleményem.
24.
24.
kenny22
igaz a gta 4 az újabb de még nem adták ki amugy a trailer-en nincs semmi olyan h szétlövöm az agyad te geci csak 1 tájkép
23.
23.
kenny22
ez egyre jobb... de lehet h végül tényleg husztinak lesz igaza mert az ilyen eseteknek a többségében a végső hibás a GTA és mivel haladni kell a korral ezért a san andreasra kerül sor mint a legutóbbinál
22.
22.
t.roli
Grand theft auto Vice city a hibás úgy hallom...
21.
21.
t.roli
a Bhse által küldött linkben is Jack Thompson a kommentár most figyelem. Megemlíti vajon a GTA hetet?
20.
20.
t.roli
Én tudom mi a hibás!!! A GTA 4!!!!!! Mer nemsoká megjelenik és a félperces trailer a hibás ami kijött hozzá. Jack Thompson tuti ráharap és Betiltatná a GTA 5 -öt is
19.
19.
huszti
figyeljetek, a végén nekem lesz igazam, és a GTA lesz a hibás...
18.
18.
Alhun
Most olvasom a hírt, hogy nem mindenki a CS-t hibáztatja. Igen, vannak akik szerint a Quake a hibás!

http://index.hu/politika/belfold/0417vrgn/


Saját kommentár: kezdenek egyre hülyébbek lenni az emberek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...