LEGO Harry Potter: Years 1-4

Az újgenerációs LEGO-játékok sorozata a Star Wars, Indiana Jones és Batman feldolgozása után Harry Pottert is célba veszi.
1449475200

PlayStation Now - új játékokkal bővült a szolgáltatás

A Sony a hétvégén megerősítette, hogy Warner Bros. korábbi játékai is csatlakoznak a több mint 250 elérhető címet kínáló PlayStation Now szolgáltatásához.
1432803627

Minecraft ihlette LEGO-játék készül?

Egy kiszivárgott hirdetés szerint a TT Games csapata ezúttal nem egy ismert brand alapján készít LEGO-játékot. A LEGO Worlds sokkal inkább egy Minecraft-szerű alkotás lesz, amiben teljesen szabad kezet kap majd a játékos.
1423503000

A Nintendo is le akart csapni a Harry Potter-jogokra

Az első, 1997-ben megjelent Harry Potter-könyv óriási siker lett, az óriáscégek pedig egymást taposva próbálták megszerezni a cím jogait ahhoz, hogy filmet vagy játékot készíthessenek belőle.
1401271200

100 milliónál jár a LEGO-sorozat

Mérföldkőhöz érkezett a LEGO-sorozat, az építőkockás videojátékokból mára több mint 100 millió példányt adtak el összesen. Mondani sem kell, a játéktörténelemben csak néhány széria tudta megugrani ezt a lécet.
1317539195

HWSW: Amikor a videojáték találkozik a LEGO-val

A gyerekek egyre fiatalabb korukban ismerkednek meg a játékkonzolokkal és a videojátékokkal, azonban jó ideig a klasszikus játékok sem fognak eltűnni. A gyártók új ötletekkel kísérleteznek, de ők is inkább a digitális lehetőségek között kutatnak az újdonságok után, írja a HWSW.
1308322800

Online játék készül a Harry Potter alapján?

Annyi biztos: valamilyen Harry Potter-projekt készül Pottermore munkacím alatt, de egyelőre csak találgatni tudunk, hogy mi lehet az. A Warner Bros. már bejegyeztette az anyagot, ez alapján többen arra tippelnek, hogy valamilyen online játékot kapunk hamarosan, persze Harry Potter főszereplésével.
1300375977

Három BAFTA-díjat is kapott a Heavy Rain

A Brit Filmakadémia kiosztotta a tavalyi év legjobb játékainak járó díjakat, valamint Peter Molyneux is megkapta a maga életműdíját - idén már másodszor. A díjátadó abszolút győztese a Heavy Rain, amely filmszerűségének hála három trófeát is bezsebelhetett, de a legjobb játék a Mass Effect 2 lett.
1290081625

Video Game Awards 2010 - a jelöltek listája

Mint a téli E3-at, úgy várjuk a Video Game Awardsot, annyi érdekes bejelentésre számítunk. Persze a Spike által megrendezett díjátadó lényege ettől függetlenül még mindig az év legjobb játékainak megválasztása, úgyhogy vegyük is elő a jelöltek listáját gyorsan, nézzük meg, kik a legesélyesebbek idén!
1288015798

Népszerűek lesznek karácsonykor az Apple-cuccok

A plázáknál már csak a nagyvállalatoknál kezdődik korábban a karácsony: az elemekkel és akkumulátorokkal foglalkozó Duracell közzétette a legfrissebb felmérését, amelyben arról kérdezte a résztvevőket, hogy mit szeretnének idén karácsonyra kapni - ezúttal hátrébb szorultak a játékok.
1281696866

Tarolt a kicsinosított Xbox 360 a múlt hónapban

Az NPD Group felmérése szerint a július egyértelműen az Xbox 360-é volt: a megújult külsejű konzol még a Nintendo-gépeket is legyűrte. Az uborkaszezon a toplistákra is rányomta a bélyegét, egyedül az új NCAA játék tudott előretörni, de az egymilliós álomhatárt ő sem közelítette meg.