Quake 4

"Az egyjátékos mód helyszíne ismét a Strogg bolygó lesz, ahol megint csak rendet kell raknunk. Le kell öldösnünk egy csomó Stroggot és a vezetőjüket kiiktatnunk. Egyszóval nem lesz nagyon könnyű dolgunk de hát majd meglátjuk…"
Típus: FPS

Quake 4 Patch v1.0.4 !!UPDATED!!

Az id Softwarenél úgy döntöttek, hogy ideje átadni az első segélycsomagot a Quake IV játékosainak, hisz a játékban még van pár hiba amit orvosolni kell.

X360 hírek

Xbox fanok figyelem! A Microsoft ma közölte azon játékok és kiegészítők listáját, amelyek az X360-al egy napon kerülnek majd a boltok polcaira.

Quake 4 KÖRPANORÁMÁS képek!

Felkerült a netre 15 darab hatalmas felbontású, full 3D-s "screenshot" a Quake 4-ből, melyeket ezúton osztanék meg veletek.

GameSpy Top 40

A GameSpy megszokott módon ismét összeállította toplistáját: melyik az a 40 játék, melyet legszívesebben játszanak a kedves játékosok az ő szervereiken - mutatja eme lajstrom...

Hétvégi képkavalkád

Újabb hatalmas adag kép landolt galériánkba. Van Driver, Final Fantasy, Ridge Racer, Elder Scrolls, Matrix, WoW, meg minden jóság! ;)

Quake 4

Október 18-án egy legendás sorozat új részét kaphatta kezei közé a játékostársadalom. Ha valaki figyelemmel kíséri az FPS kategória alakulását a Wolfeinstein 3d-től kezdve, az észrevehette, hogy megjelent sok szoftverfejlesztő cég ezen területen, némelyikük amolyan egyjátékos gárda, míg mások (Valve, Epic) komolyabb részt kapnak a történelem ezen szeletéből...

Jövő heti játékmegjelenések

Megérkezett a következő heti játékmegjelenéseket összegző listánk. Nagyon kemény egy hétnek nézünk elébe, tutira nem fogunk unatkozni, annyi szent!

Quake 4 megjelenés

Az Activision kiadó ma jelentette be a Quake negyedik epizódjának hivatalos megjelenési dátumát.

Quake 4 ízelítő filmek

Hmm. Azt hiszem, itt most nem mondok semmit! Mindenkire rábízom, mit is gondoljon, ha megtekinti ezt a két filmet.

X360 csomag kezdőknek - $2000

A GameStop internetes áruház kerek 400000 FT-ért kínálja megvételre az Xbox 360 konzol teljes debütáló kollekcióját.