Quake 4

"Az egyjátékos mód helyszíne ismét a Strogg bolygó lesz, ahol megint csak rendet kell raknunk. Le kell öldösnünk egy csomó Stroggot és a vezetőjüket kiiktatnunk. Egyszóval nem lesz nagyon könnyű dolgunk de hát majd meglátjuk…"
Típus: FPS

GDC 2007: Nintendo Wii-re fejlesztene az id?

Steve Nix az id Games egyik munkatársa említést tett terveikről a Nintendo új gépével, a Wii-vel kapcsolatban - elképzelhető, hogy Quakezni fogunk Wii-n?

Golden Joystick Awards - A 2006-os jelöltek

Idén is megrendezésre kerül a Golden Joystick Awards nevű díjátadó gála: a jelöltek között olyan címek szerepelnek, mint például a The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Romero bácsi cégének Slipgate Ironworks a neve

Január végén számoltunk be Nektek arról, hogy a Doom- és Quake-játékok atyja, John Romero eddig névtelen csapatával egy új MMO-gammán dolgozik.

Patch délután

Négy vadi új patch is érkezett ma délután. Itt a World of Warcraft európai kiadásához a javítócsomag, a Q4 patch, a Battlefield 2 tapasz és a Will of Steel javítás is.

Quake IV 1.1-es béta javítás!

Az id Software egy javítást adott ki a Raven által készített Quake-széria negyedik epizódjához. A cucc egyelőre béta verzióban leledzik, mégis 60 megabájtot nyom!

USA PC-s TOP 10

Az NPD group a mai nap folyamán nyilvánosságra hozta a legfrissebb PC-s eladási listát az USA-ból. Az első helyen a CoD2 áll, majd követi a WoW...

Új Quake 4 demó

Carmack nagyúr és brigádja ma este egy újabb, ápdételt Quake 4 demóval lepett meg minket. A frissített kiadásban egy SP küldetés és két MP pálya található.

Quake 4 demó!!!

Az id Software a mai nap folyamán elérhetővé tette a Raven Software sc-fi FPS-ének, a Quake 4 demóját! Jó szórakozást.

Top 20 PC-s eladás az USA-ban

Megérkezett a legfrissebb PC-s eladások listája az USA-ból! Az első helyen továbbra is az Age Of Empires III áll, azonban a második helyen változás van.

Októberi eladási lista! [PC]

Hála az NPD Groupnak, megérkezett azon PC-s játékok húszasa, melyek a legnépszerűbbek voltak a vásárlók körében.