Quake 4

"Az egyjátékos mód helyszíne ismét a Strogg bolygó lesz, ahol megint csak rendet kell raknunk. Le kell öldösnünk egy csomó Stroggot és a vezetőjüket kiiktatnunk. Egyszóval nem lesz nagyon könnyű dolgunk de hát majd meglátjuk…"
Típus: FPS

Quake 4 videó

Kaptunk egy rövidke videót a készülő Quake 4-ből! A trailer a játék Xbox 360 platformra való átíratának bejelentésével együtt érkezett!

Quake 4 KÉPEK

Nem bírom megállni, hogy meg ne osszam veletek az imént netre került vadi új Quake 4 screenshotokat! A képek között található egy pár magazin scan is, sok infóval.

Quake 4 megjelenés!

Az Activision tegnap közzé tette a hamarosan megjelenő játékainak listáját. A jelek szerint még idén a boltokban lesz a Quake negyedik része!

Újabb Quake 4 shot

Újabb Quake 4 dózis érkezett 1 új screenshot formájában. Meg kell hagyni, nagyon lassan csepegtetik nekünk ezeket a látnivalókat...

Quake 4 - óriás shot

Kicsiny galériánkba az éjszaka folyamán érkezett egy árvácska Quake 4. shot, melyet egyenesen az Activision-től kaptunk!

QuakeCon hírek

Már szállingóznak az első hírek a 2005-ös QuakeCon-ról. Az már tuti, hogy játszható Quake 4 fog debütálni az id idei rendezvényén.

Quake 4

Ki ne hallott volna a Quake sorozatról? A 95-ben megjelent játék volt az első igazán vérbeli FPS. Az Id. 2005-ben egy hatalmas durranással készül nekünk, ugyanis kipattant a hír hogy készül a Quake 4 amiben minden benne lesz! Lássuk csak eddig milyen hírek érkeztek a játékról…