Quake 4

"Az egyjátékos mód helyszíne ismét a Strogg bolygó lesz, ahol megint csak rendet kell raknunk. Le kell öldösnünk egy csomó Stroggot és a vezetőjüket kiiktatnunk. Egyszóval nem lesz nagyon könnyű dolgunk de hát majd meglátjuk…"
Típus: FPS

Doom TRAILER és Quake 4 Gameplay Videók!

Az idei QuakeCon-on bemutattak a készülő Doom filmről egy olyan trailert, amit a mozikban csak hetek múlva tekinthetünk meg, valamint újabb gameplay videókkal is megörvendeztettek.

X360 játéklista + érdekességek

Az EB Games online áruház összegyűjtötte azokat a neveket, melyek várhatóan a debütáló játékai lesznek az új Xdoboz konzolnak.

UPDATE: Quake 4 Multiplayer Movie

Végre sikerült megkaparintani egy olyan videót, amelyben nem egy emberke ugrál az MP pályákon. Pergős játék és kemény akció szem és fültanúi lehetünk.

Fényképek a QuakeCon-ról

A GameSpot-os lányok készítettek néhány fényképet az id Software QuakeCon 2005 játékkállításáról. A 11 kép nálunk is böngészhető.

UPDATE: Quake 4 Trailer + képek

A multiplayer módot bemutató videó után egy rövid, kicsit több, mint egyperces, in-game jelenetből álló videót mutattak be a QuakeCon-on.

Quake 4 Multiplayer MoviePack

Az idei QuakeCon 2005-ön pár szerencsés betekintést nyerhetett a Quake 4 multiplayer verziójába. Egy szemfüles egyén mindezt lekamerázta és közkinccsé tette.

UPDATE #2: X360 - játéklista és videók

A mai napon volt az Xbox Summit 2005 rendezvény Tokyoban, melyről érkezett egy csomó infó, na meg videó is!

Quake 4 Teaser Site

A Raven Software csapata gőzerővel hegeszti az iD Software remekre szabott sorozatának újabb részét, a Quake 4-et.

Napi Q4 dózis

Néhány árvácska screenshot formájában újabb Quake 4 dózis érkezett hozzánk. A képeket a megszokott helyen találhatjátok!

Quake 4 képek

A Gamespot-os arcok ismét bizonyítottak. Tegnap este sikerült beújítaniuk 3 vadi új screenshotot a Quake 4-ből! Természetesen a képek galériánkban is megtalálhatóak.