Boom Blox Bash Party

Új résszel jelentkezik Steven Spielberg és az Electronic Arts közös sorozata, amely sokkal inkább rágyúr a többjátékos lehetőségekre.

Ilyen lett volna Steven Spielberg új játéka

Nemrég olvashattunk róla, hogy Steven Spielberg legújabb projektjét, az LMNO-t lelőtte az Electronic Arts, most pedig a 1UP munkatársai utánajártak annak, hogy miről maradtunk így le. Nem, a korábbi pletykák nem voltak igazak, mert ez nem második világháborús játék volt. Nagyon nem.

Lelőtték Steven Spielberg másik játékát

Évekkel ezelőtt Steven Spielberg két játék fejlesztéséről állapodott meg az Electronic Artscal, s míg a Boom Blox már régen megjelent, sőt folytatást is kapott, addig a titokzatos LMNO projektről nem hallottunk semmit. Mint utóbb kiderült, nem véletlenül, az EA leállította a játék fejlesztését.

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Mondhatjuk, hogy helyreállt az univerzum a rendje, a toplistát ugyanis meglepetés nélkül a szokásos slágercímek vezetik - a King Arthur már csak a hetedik.

Hazai eladási toplista - harmadik a King Arthur

Beerősített a magyar fejlesztésű King Arthur: az ultranehéz stratégiai játék mind a PC-s, mind pedig az összesített toplistán a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Az elmúlt héten nem történt semmi meglepő az eladási toplistákon, de azért a Gears of War 2 előretörése érdekes - talán ez a harmadik rész bejelentésének hatása?

Megint a World of Warcraft vezet a hazai toplistán

Visszavette a vezetést a hazai toplistán a World of Warcraft előfizetői kártya, őt pedig az utóbbi idő két legnépszerűbb FPS-e, a Bad Company 2 és a Modern Warfare 2 követi.

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Kissé megfeledkeztünk a legutóbbi toplistákról, de ugye még mindig jobb később, mint soha, ezért pótoljuk a lemaradást - túl sok meglepetésre azért ne számítsatok!

Hazai toplista - megint vezet a Bad Company 2

Visszavette a vezetést a Battlefield: Bad Company 2 a hazai eladási toplistán. A World of Warcraft így második lett, a Need for Speed: Shift pedig még mindig a harmadik.

Megint a World of Warcraft vezet a hazai toplistán

Vége a Battlefield: Bad Company 2 uralmának, a hazai toplistát megint a World of Warcraft előfizetői kártyája vezeti. A bronzérmes a legutóbbi Need for Speed lett.

Második helyen nyitott a Dragon Age kiegészítője

A legfrissebb hazai toplista legjobbjai között két újoncot is találunk: a Dragon Age: Origins Awakening című kiegészítője a második, míg a Command & Conquer 4 a negyedik lett.