Mario & Sonic at the Olympic Winter Games

A nagysikerű Mario & Sonic at the Olympic Games folytatása a 2010-es vancouveri téli olimpián fog játszódni.
1312802254

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Az uborkaszezon nem igazán mozgatja meg a hazai játékeladási toplistákat, új szereplők egyáltalán nincsenek, csak a jól bevált sikercímek váltogatják egymást továbbra is. A legjobb tíz között például mindjárt találunk két Harry Potter játékot, míg az élen még mindig a World of Warcraft előfizetői kártya áll.
1310374800

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Megérkeztek a legfrissebb játékeladási toplisták, azonban a legutóbbi felhozatalhoz hasonlóan most sem változott érdemben a sorrend. Összesítésben a szokásos slágercímek arattak, akadnak köztük frissebb és kevésbé frissebb címek - az aranyérmes például a Battlefield: Bad Company 2 lett.
1309966200

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Az uborkaszezonhoz közeledve egyre kevesebb nagy cím kerül boltokba, de ezek azért tudnak úgy teljesíteni, hogy bekerüljenek a legkeresettebb játékok közé. Legutóbb a F.E.A.R. harmadik része domborított, igaz Paxton Fettel és Point Man akciója nem ért dobogós helyezést.
1307948400

Élen nyitott itthon az új Sims-kiegészítő

Ha nagyon akarja, a Sims azért még mindig meg tudja szorongatni a riválisokat. A harmadik rész új kiegészítője, az itthon magyarul is kapható Nemzedékek kapásból az élen nyitott, és az eddig uralkodó Witcher 2-t és World of Warcraft előfizetői kártyát is könnyű szerrel lenyomta.
1306861113

Élen nyitott itthon a The Witcher 2

Nem meglepő, hogy a lengyel felebarátaink által fejlesztett The Witcher 2 szépen kezdett itthon: már az első rész is nagy népszerűségnek örvendett anno, sőt az a folytatás sikerére újból bekerült a PC-s toplistára. A felhozatal alaposan átalakult, több új cím is bekavart a szokásos slágerjátékoknak.
1304692200

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Helyreállt az univerzum rendje - idézőjelben persze -, a hazai toplistát ismét a World of Warcraft előfizetői kártya vezeti, a korábbi csúcstartó Crysis 2 most már csak a második. Megérkezett a PC-s Portal 2 is, ez egyébként alaposan meglátszik az összesített toplistán is.
1304344800

Éppen befért a hazai legjobbak közé a Portal 2

Az összesített toplista tizedik helyén nyitott, ezzel éppen befért az élbolyba a Portal második része. A Valve remekművét látszólag nem csak a kritikusok, hanem a játékosok is komálják: ráadásul az eladásokat még nem is a számítógépes, hanem a konzolos változatok húzták.
1304334044

Videón a törölt Sonic Extreme

Ha egy jól menő frencsájzból megannyi mellékágat szeretne kicsikarni a kiadó, akkor arról Sonic barátunk hosszasan tudna mesélni. Szerencsére nem minden ötlet lát napvilágot, sündisznónk például még az előző generációban kapott volna egy extrém sportokra kihegyezett játékot. Nem így lett.
1303223400

Még mindig vezet itthon a Crysis 2

Nem csillapodik a Crysis 2 iránti lelkesedés, a Crytek FPS-e majdnem ugyanott tart, ahol elkezdte: bár a PC-s eladások visszaestek valamivel, a konzolokon még mindig a játék vezet, és ez az összesítésben is elegendő volt az aranyéremhez - bezzeg a Shift 2: Unleashednek nem jött össze.
1302248243

20 éves a Sonic, idén jön az új játék

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Sonic-sorozat is: a hiperaktív sündisznó főszereplésével készült széria betöltötte a huszadik életévét, amit természetesen a Sega is megünnepel, mégpedig valószínűleg egy új játékkal. A pletykák szerint Sonic Generations lesz új rész címe, a teaser trailer már megérkezett.