Lost Planet 2

A Lost Planet: Extreme Condition című nagyszerű Capcom akciójáték folytatása vadi új szörnyekkel, és újabb, meghódításra váró, nem túl havas tájakkal.

Több Capcom-játék megjelenése is csúszni fog

A Capcom Japan legutóbbi üzleti előrejelzéséből derült ki, hogy több sikervárományos cím megjelenése is várat magára a 2011-es üzleti évig.

Karácsony előtti galérafrissítés

Karácsony előtt még utoljára egy nagyobb galériafrissítéssel kedveskedünk Nektek, benne többek között a múlt heti Video Game Awards sztárjaival is.

Hétfő délutáni galériafrissítés ebéd utánra

E heti összeállításunkban olyan játékokról kerültek be friss képek, mint a Starcraft 2, a Lost Planet 2, a Napoleon: Total War vagy a Monster Hunter 3.

TGS 2009: Lost Planet 2 kedvcsináló érkezett

Egy fantasztikus kedvcsináló érkezett a címben szereplő játékról, amely még izgalmasabbnak és érdekesebbnek tűnik, mint a nagyszerű első rész.

TGS 2009: Az első nagy galériafrissítés

Megérkezett az első nagy adag screenshot a TGS 2009-ről. Van Bad Company 2, Dantes Inferno, FIFA 10, Halo ODST, NFS, Splinter Cell, és még sok más!

Hétfő esti galériafrissítés

Ma esti összeállításunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint a Modern Warfare 2, a DC Universe Online, a Lost Planet 2, a Tekken 6 vagy a DJ Hero.

Lost Planet 2 Demóteszt

Számomra hihetetlen számba megy, de a jelenlegi konzolgeneráció, amit valahol még mindig olyan újszerűnek, néhol kiforratlannak érzünk, eljutott oda, hogy az első legnagyobb címeknek (Lost Planet, Assassins Creed, Mass Effect, CoD-MW) immáron a második része is hamarosan megjelenik. A sort a legendásan jól sikerült Gears of War nyitotta és most elérkezett a Lost Planet ideje, de egyelőre csak egy rövidke demó formájában.

GamesCom 09: A screenshotok harmadik eljövetele

Gyönyörű madárcsicsergős reggelre ébredtünk. Friss pirítós illat lengi be a teret, mi sem esik ilyenkor jobban, mint nyújtózni egy nagyot, és megnézni a friss shotokat!

GamesCom 09: Videócsokor szerda délutánra

Érkezett egy csokornyi videó a GamesCom 09-ről, olyan nevekkel, mint a Lost Planet 2, Uncharted 2, Alan Wake, Final Fantasy XIV Online és még sok más.

Hamarosan érkezik a Lost Planet 2 demója

Az E3-on kipróbálható volt a sikervárományos Lost Planet 2 demó verziója, s hamarosan az Xbox Live hálózatáról is letölthető lesz az érdeklődők számára.