Lost Planet 2

A Lost Planet: Extreme Condition című nagyszerű Capcom akciójáték folytatása vadi új szörnyekkel, és újabb, meghódításra váró, nem túl havas tájakkal.

Lost Planet 2 - Mindkét platformra egyidőben

A Capcom által fejlesztett Lost Planet második része nem csak Xbox 360-ra, hanem Playstation 3-ra is megjelenik sőt, a bejelentés szerint egyidőben érkeznek.

E3 2009: Még több videó a kiállításról

Bár a kiállítás hivatalosan véget ért, videóból bőven maradt még, így az összeállítások folyamatosan érkeznek majd - csekkoljátok a legújabbat!

E3 2009: Megérkezett a következő videócsokor

Reggeli összeállításunkban a Dead Space: Extraction, a Forza Motorsport 3, a Lost Planet 2, a Need for Speed: Shift és az Uncharted 2 láthatók mozgás közben többek között.

E3 2009: Giga galéria összeállítás a második napról

A Nintendo galériája után most jöjjenek a PC-s és nagykonzolos címek. Annyi van, hogy már az is egy külön program, hogy az ember végigolvassa a neveket!

E3 2009: A mai második videóözön

Ismét összegyűlt egy csokorny videó, olyan nevekkel, mint a Dantes Inferno, Lost Planet 2, Marvel: Ultimate Alliance 2, NHL 10, Need for Speed: Shift stb.

Lost Planet 2

A Capcom évről-évre ellát bennünket minőségi játékokkal. A rókabőrnyúzás nálunk tabu téma és idáig megjelent programjaik mind egyediek voltak játékmenetben és megvalósításban is. 2007-ben gondolva egy nagyot, formába öntötték sci-fi ötleteiket, amiből megszületett a Lost Planet...

E3 2009: A Capcom E3-as játékainak listája

A Capcom is bejelentette, hogy az idei évben milyen játékokat is szeretne bemutatni a megújuló, talán teljes fényében tündöklő E3-on.

Screenshotok álmos kedd estére

Lefekvés előtt lássunk néhány friss screenshotot. Van Bionic Commando, Dead Rising 2, Fight Night 4, NFS: Shift, Resident Evil, Uncharted 2, meg minden más!

Friss screenshotok ebéd előtt

Amíg felforr a húsleves, gyorsan lássuk a mai screenshot betevőt, melyben van Batman, Dead Space, Fight Night, FUEL, Lost Planet 2, meg minden más!

Multiplatform lehet a Lost Planet 2

Noha a Dead Rising folytatása már egyszerre érkezik a fő platformokra, a Lost Planet 2 hivatalosan egyelőre csupán Xbox 360-ra fog megjelenni.