Assassins Creed: Bloodlines PSP

Altair tiszteletét teszi Playstation Portable konzolon is! Az Assassins Creed zsebgépes változatában egy olyan exkluzív történeti szál kerül feldolgozásra, amit a nagy változatokban biztosan nem láttunk még.
1286459407

Vezető Kinect-fejlesztő akar lenni a Ubisoft

A Ubisoft amerikai részlegének elnöke, Laurent Detoc beszélt a Gamasutrának a kiadó jövőbeli terveiről. Detoc szerint vezető Kinect-fejlesztők akarnak lenni a külsős cégek között, hiszik, hogy a táncjátékok előtt óriási jövő áll, és kevesebb játékot készítenek majd, de azok legalább kidolgozottabbak lesznek.
1285593843

Cipruson játszódott volna a törölt Assassin's Creed

Jonathan Jacques-Belletete ugyan jelenleg az új Deus Ex munkálatainál nyújt segédkezet, korábban jó pár évet töltött a Ubisoftnál is. Újabban rákapott a régebbi, lelőtt projektjeik kiteregetésére: a modernkori Prince of Persia után legutóbb a PS2-re és Xbox-ra készült Assassin's Creedről árult el némi infót.
1284906845

Ilyen lenne az Assassin's Creed az űrben

Férfi assassin és női assassin, egyiptomi assassin és indián assassin, szuperhős assassin és űrbeli assassin - a rajongók fantáziája végtelen, számtalan kellemes percet szereztek a Ubisoft munkatársainak egy-egy mesterművükkel. Így képzelik el ők az Assassin's Creedet.
1279968060

Újabb képek az Assassin's Creed képregényből

Az idei Comic Con-on bemutatták az új Assassin's Creed képregényt: a bemutatóról sikerült meglovasítanunk néhány rajzot a csapat Facebook-oldalán keresztül.
1279022160

Mégsem hagyja ki a jövő évet az Assassin's Creed?

Az Assassin's Creed: Brotherhood producere, Jean-Francois Boivin nemrég azt nyilatkozta, 2011-ben pihentetnék a sorozatot - most a Ubisoft vezérigazgatója is megszólalt.
1269704220

Volt Assassin's Creed PS2-re is, de nem készült el

A Ubisoft egyik volt munkatársa szerint a boltokba került Assassin's Creeddel párhuzamosan készült egy másik verzió is, PlayStation 2-re és Xbox-ra.
1259362800

Assassins Creed: Bloodlines

Bizonyára sokan vannak, akik velem együtt már tűkön ülve várták az Assassins Creed folytatását és hasonlóképpen megörültek, mikor kiderült, hogy kedvenc csodamasinánkra is ki fognak adni egy, a PSP-n megszokott különálló részt, a Bloodlinest. Olyan remek játékok után, mint mondjuk a LittleBigPlanet, igazából meg se fordult a fejemben, hogy esetlegesen felesleges volt ennyit várnom rá…
1258386720

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alighanem az ősz egyik legsűrűbb hetébe léptünk: jön az Assassin's Creed II, a Left 4 Dead 2, a God of War Collection, a Tony Hawk: Ride és az új Mario-játék is.
1247774880

Assasins Creed PSP bundle pack érkezik

Kétszáz dollárért speciális Assassins Creed: Bloodlines csomagot kapunk kedvenc zsebkonzolunkból novemberben - egyelőre a tengerentúlon.
1243964400

E3 2009: SONY konferencia LIVE BLOG!

Vajon mi lesz a Sony válasza a Microsoft újdonságaira? Lesz meglepetés a PSP GO-n kívül? Élő LIVE BLOG tudósításunkból mindenre fény derül!