Mégsem hagyja ki a jövő évet az Assassin's Creed?

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 13.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Assassin's Creed: Brotherhood producere, Jean-Francois Boivin nemrég azt nyilatkozta, 2011-ben pihentetnék a sorozatot - most a Ubisoft vezérigazgatója is megszólalt.
Az Assassin's Creed: Brotherhood producere, Jean-Francois Boivin nemrég azt nyilatkozta, 2011-ben pihentetnék a sorozatot - most a Ubisoft vezérigazgatója is megszólalt.



Yves Guillemot nem finomkodott, kereken kijelentette: "Ezt nem ők fogják eldönteni." Ezzel nyilvánvalóan arra utalt, hogy a céget még mindig a menedzsment vezeti, ők határoznak arról, hogy mikor kell pihentetni egy sorozatot - nincs kívánságműsor. Konkrétabb információt viszont nem árult el, véleménye szerint nincs értelme a témához további kommentárt fűzni. Az Assassin's Creed következő része, a Brotherhood lesz, megjelenése novemberben várható PC-re, PS3-ra és X360-ra.
22.
22.
Ronny
a brotherhood multihoz X360on kell LIVE GOLD? mert ha nem, xboxra veszem meg, ha igen, akkor marad a pc :S:S
21.
21.
Szajolihoher
tőlem jöhet minden évben,csak legyen jó játék:D
20.
20.
roli33
Tényleg mikor jön az Assassin's Creed 2 Complete Edition??

Elvileg már meg kellett volna hogy jelenjen nem?
19.
19.
VIPD
engem is élégé érdekel a multi remélem elég hosszú élet tartalma lesz a a töbjátékos módnak az mondjuk tetszene ha lehetne kb. úgy 3-4 csinálni hasonló dolgokat mint a trailer-ben:D
18.
18.
LtGlove
Addig jöhetne valami GOTY vagy Complete edition.
17.
17.
n_csacsi
#16: hát egy darabig biztos, de aztán később meg lehet megunod és már új rész után fogsz vágyódni! :)
16.
16.
Adamknight
Ha most nagyon jól eltalálják a Brotherhood multiját, akkor felőlem pihenhet a cím egy évet, mert meglesz az elfoglaltság arra az időre is.
15.
15.
elite_hun
#13: A fejlesztők azt mondták hogy minden számmal ellátott rész egy új történelmi korszakban játszódna új szereplőkkel (persze Desmond meg a többiek benne maradnának)
14.
14.
HATRED
Amerikában pontosan november 16.-n jelenik meg
13.
13.
geri q
#11: a brotherhood azért jött ki ilyen hamar mert már megvolt minden csak kicsit tovább kellet írni a történetet meg multi-t kitalálni hozzá most az ac3 kijönne akkor az vagy továbra is ezio kalandjait kísérné vagy pedig egy nagy rakat f*s lenne ha jövőre is jön!
12.
12.
Mathia$
#9: én is attól félek, hogy ezek is baromságra készülnek...

Jobban szeretik a pénzt, mint a fejlesztőket és a gamereket.
11.
11.
Jery
Vegulis igazatok van de szerinttem ez a resz ami most keszul vagy inkabb (kiegeszito) ha jobban tetszik szerinttem nincs egy eve, h keszul es megis jonak tunik a videok alapjan es pont ugy abban is vanak uj otletek. Szerinttem lehet, h mar keszul a 3-resze csak itt most uzik az eszuket, h jobb lene pihentetni meg ijenek hat ki tudja?!
10.
10.
JcGross
Szerintem annál jobb lenne, ha hagynák az embereket kiéhezni rá. Én a Splinter Cell-el pont így voltam. Szerintem kéne az a pihenő, hogy újult erővel, jobb sztorival és ami a legfontosabb, valóban új ötletekkel jöjjön a következő játék.
9.
9.
elite_hun
#5: Mint ahogy az activision tette? -.-
8.
8.
bzsp
egyetértek, itt tényleg az a lényeg, h a játék minősége megmaradjon/emelkedjen. ha ehhez több idő kell, akkor legyen.
7.
7.
Speper
#6: Teljesen egyetértek veled. Nekem sem tetszik ez a beszólás, szerintem is hadd pihenjen a cím és kapjuk egy faja kis AC-t, mint eddig. Nagyon sajnálnám ezt a sorozatot, ha elrontanák. Remélem a pali elgondolkozik azon amit mondott...
6.
6.
Tharathiel
#5: Én személy szerint arra tartok igényt, hogy legalább olyan minőségű Assassin's Creed-el játszhassak a jövőben mint amilyen a kettő volt...ha erre várni kell plussz egy évet, hát legyen...inkább mint hogy egy összecsapott borzadájt adjanak ki ami miatt mindenki elidegenedik a címtől mint pl a Need For Speed esetében is történt...
5.
5.
Jery
Hulyeseg lenne egy ilyen sikersorozatott pihentetni addig kell utni a vasat amig meleg mig a jonep igenyt tart ra!
4.
4.
Razielhu
ez az "Ezt nem ők fogják eldönteni!" beszólás nekem nagyon nem tetszik, és szerintem a készítőknek sem igazán. Kényszerből még sem olyan jó dolgozni, remélem ez nem a minőség rovására fog menni...
3.
3.
Exanthematicus
Szerintem igaza van Yvesnek, bár a MOdern Warfare 2nél is ugyanez volt a helyzet, mégis a producer nyert.

2.
2.
felegyi
Simán ráférni egy kis nyugi a címre...
1.
1.
Bumbi_King
Minnél hamarabb annál jobb.Kivéve ha a rövid fejlesztési idő miatt szar lesz.Akk inkább várok még 1 évet és akkor már 1 über game-et kapunk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...