Grand Theft Auto V PC, PS3, PS4, PS5, X360, XBOXONE, XSX

A Grand Theft Auto-sorozat legújabb epizódja, amely a korábbi részekhez hasonlóan fantasztikusan sikerült.

A Red Dead Redemption 2 sikere az évek múlásával is töretlen

Nemrég a Take-Two Interactive nyilvánosságra hozta a negyedéves pénzügyi összefoglalóját, amiből kiderült, hogy a Red Dead Redemption 2-t évről évre többen vásárolják meg.

A Take-Two szerint a Grand Theft Auto VI-ot nem érintette a színészek sztrájkja

A kiadó legújabb pénzügyi jelentésében a cég vezetője, Strauss Zelnick elmondta, hogy a Grand Theft Auto VI "teljesen védett" volt a sztrájk ellen, igy az nem befolyásolta a játék a mo-cap és a szinkronmunkálatait.

Breaking: decemberben jön a GTA VI első trailere!

A Rockstar Games megtörte a csendet, és születésnapjuk alkalmából bejelentették, hogy mikor leplezik le hivatalosan is a sikerjátékuk folytatását, szerencsére már nem kell sokat várni.

Még a héten bejelenthetik a GTA VI-ot?

A pletykák szerint a Rockstar 25. születésnapja alkalmából fogják majd hivatalosan is bejelenteni a játékot, ráadásul trailerrel, azonban érdemes fenntartásokkal kezelni ezt az infót.

Tarolt az EA Sport FC 24 Európában

A Starfield az öreg kontinensen is erőset ment, de ez csak a második helyre volt elég. Még mindig a PlayStation 5 a legkelendőbb konzol nálunk és az eladási számokról szóló tízes lista is érdekesre sikerült.

A Netflix állítólag a Grand Theft Auto-val szemezget

Lapértesülések szerint a streamingóriás azt tervezi, hogy a saját fejlesztéseik mellett third party gyártók játékaival bővíti katalógusát. Olyan nagy címekről lehet szó, mint a Grand Theft Auto.

Brit toplista: elképesztő rajtot vett az EA Sports FC 24

Az idei év második legnagyobb nyitányát produkálta az Electronic Arts rebrandingen átesett futballjátéka. Ezzel könnyedén átvette a vezetést a brit dobozos toplista élén is.

Brit toplista: lecsúszott az aranyról a The Crew Motorfest

Erős gázfröccsel hagyta el a rajtvonalat a The Crew Motorfest, az első hét végére azonban mégsem markolt aranyat a Ubisoft versenyjátéka. Lássuk, milyen címekre neveztek be a britek az elmúlt héten!

Brit toplista: a varázslók újra az élre törtek

A különböző akciók alaposan megbolygatták a dobozos eladások Top 10-es listáját a szigetországban, lássuk, hogy alakult a nyár utolsó hete az angoloknál!

Brit toplisa: nem volt kihívója az Armored Core VI-nak

Papíron ugyan az Immortals of Aveum labdába rúghatott volna, végül azonban a FromSoftware mechás akciójátéka toronymagasan tarolta a brit dobozos eladási listát.