Ghost Recon: Future Soldier PC, PS3, X360

Az Advanced Warfighter után is van élet. A Tom Clancy nevével fémjelzett, taktikai csapat-akcióra kihegyezett Ghost Recon sorozat legújabb epizódja, amihez DLC-k is megjelentek.
1334991600

Ghost Recon: Future Soldier - mi van a bétában?

Elrajtolt a Ghost Recon: Future Soldier többjátékos módjának bétatesztje, az érintettek megkapták a kódjaikat, nincs más dolguk, mint élesíteni azokat, azután pedig kezdődhet a csata! A Ubisoft a minap két összefoglaló trailert is kiadott a béta kapcsán, bemutatkoznak a kasztok, a pályák és a játékmódok is.
1334827534

Ghost Recon: Future Soldier - betekintés a multiba

Nem meglepetés, hogy a közelgő Ghost Recon: Future Soldier erőteljes multiplayer szegmenssel lesz megáldva. Folytatódik a Ubisoft Walkthrough-sorozata, s a lopakodás és akció után most a többjátékos küzdelmekbe tekinthetünk bele. Időszerű, tekintve, hogy a bétateszt már kezdetét vette.
1334652364

Ghost Recon: Future Soldier - lesz benne akció is

Triviálisnak tűnhet, ezúttal csupán próbáltunk reflektálni a Ghost Recon: Future Solider új előzetesének témájára. Míg az előző "mission walkthough" középpontjában a lopakodás és az osonás állt, addig most a masszív lövöldözés kapja a főszerepet. Csőre is töltjük a shotgunt!
1334556000

Úton az első Ghost Recon-perifériák

A Mad Catz jóvoltából hardveres kiegészítők érkeznek a Ghost Recon: Future Soldier neve alatt, az új fejhallgató és kontroller nem csak látványosan néznek ki, de a minőségi kialakításuk mellett extra funkciókkal is fel vannak vértezve. Valószínűleg meg is kérik az árukat.
1334311254

Többjátékos előzetesen az új Ghost Recon

A vérbő single lehetőségek mellett a Ghost Recon: Future Soldier multiplayere mellett sem mehetünk el szó nélkül. A Ubisoft sem ment el mellette, ki is adott egy csokornyi új képet és trailert az online módról. Szavatos szórakozásnak nézünk elébe, lássuk mi vár ránk!
1334156400

Ghost Recon: Future Soldier - az osonás rejtelmei

Újabb mini trailersorozatot indított a Ubisoft a Ghost Recon: Future Soldier promózása kapcsán: a kétrészes videószériában azt taglalják majd a fejlesztők, hogy milyen lehetőségek állnak a rendelkezésünkre, ha a csendes osonást, a lopakodást választjuk a küldetésünk teljesítéséhez.
1333702854

Bejelentették a Ghost Recon Networköt

A Ubisoft végre lerántotta a leplet a Ghost Recon: Future Soldier konzolos bétatesztjének dátumáról, emellett bejelentette a játék köré épülő, több platformon futó közösségi rendszerét, mely a Ghost Recon Network névre hallgat. Itt vannak a részletek, mereszd a szemeidet!
1333533600

Júniusban jön a PC-s Ghost Recon: Future Soldier

Nehéz szülés volt a Ubisoft részéről, de a francia kiadó csak eldöntötte végül, hogy PC-re is kiadja a Ghost Recon-sorozat legújabb részét, a Future Soldiert. A számítógépes változatra ráadásul nem is kell sokat várni, egy hónap sem fog eltelni, és máris megkaparinthatjuk ezt a játékot is.
1333094400

Traileren az új Ghost Recon Guerrilla módja

Legfeljebb névre tűnik majd újszerűnek a Ghost Recon: Future Soldier Guerilla módja, ez ugyanis a klasszikus Horda játék, csak éppen itt a taktikázáshoz a Szellemek jól ismert kütyüit is bevethetjük majd. A Guerilla ettől nagyon tetszetős, az új előzetesből kiderül, hogyan fest a gyakorlatban.
1332594000

Traileren az új Ghost Recon kooperatív módja

Hangulatos előzetes érkezett a Ghost Recon: Future Soldierből, a háromperces szösszenet a játék kooperatív módját mutatja be. A co-op remekül fest, itt aztán szükség lesz a játékostársak együttműködésére, hiszen nem egyszer olyan küldetést kapunk, amikor megengedhetetlen, hogy felfigyeljen ránk az ellenség.