Ghost Recon: Future Soldier PC, PS3, X360

Az Advanced Warfighter után is van élet. A Tom Clancy nevével fémjelzett, taktikai csapat-akcióra kihegyezett Ghost Recon sorozat legújabb epizódja, amihez DLC-k is megjelentek.
1331978423

Ghost Recon: Future Soldier - az eligazítások

Harmadik részéhez érkezett az új Ghost Recon Belive in Ghost videósorozata, melyben a küldetések közbeni információszerzésről hullik le a lepel egy példát szemléltetve. Valós taktikai húzások, a közeljövő fegyver- és kütyüarzenálját felvonultatva - ez a Future Soldier.
1331716326

Mit rejt az új Ghost Recon Signature kiadása?

A Ubisoft új kedvcsinálóval promózza a Ghost Recon: Future Solider Signature kiadását: az előrendelőknek szánt változat számos nyalánkságot rejt azok számára, akik jó előre bizalmat szavaznak a Szellemeknek és persze a kiadó-fejlesztőcégnek, hogy az ezúttal is minőségi anyaggal lep meg minket.
1331276622

Ghost Recon: Future Soldier - a Gunsmith opció

A második videóval jelentkezik az új Ghost Recon Belive in Ghost sorozata, melyben a híres fegyverspecialista, Richard “Mack” Machowicz lesz a fejlesztők segítségére. Megismerhetjük a mordályok testreszabási lehetőségeinek széles tárházát a Gunsmith fícsör keretein belül.
1330678800

Ghost Recon: Future Soldier - újra a technológiáról

Újabb előzetest kapott a Ghost Recon: Future Soldier, a legutóbbi anyag - emlékezetünk szerint már sokadjára - a játékban szereplő technológiát vesézi ki: a közeljövő Ghost Reconjában érzékelők, robotrepülők és különféle álcázóberendezések segítik a Szellemeket.
1330007442

Ghost Recon: FS - higgy a Szellemekben

Új videósorozatot indított a Ubisoft, az új Ghost Recon előtt kitaposva az utat. Egy rendkívül szimpatikus figura magyarázza el nekünk, hogy miért jó az nekünk, ha valódi taktikai harcot folytathatunk a játékban, ám a felhasználható fegyverek jobb esetben még csak a tervezőasztalon sokasodnak.
1329577226

Ghost Recon: Future Soldier - az akció közepében

A Ubisoft új trailert osztott meg a nagyközönséggel az új Ghost Recon finomságait taglalva. Ezúttal a játék akció-központúságáról regélnek nekünk a fejlesztők, melyhez a sima harci animációk és a fedezékrendszer is nagyban hozzájárul. Egyre hívogatóbb a Future Soldier.
1328266813

Ghost Recon: Future Soldier - videón a kampány

A Ubisoft kiadott egy új trailert a következő Ghost Reconból, mely a single player kampányba enged betekintést. Ismét a közeljövőben járunk, néhány terrorista fenyegeti az emberiséget és a földgolyó számos pontján megfordulunk majd osztagunkkal. Lesz gyűjtői kiadás is.
1327861841

Akció közben a Ghost Recon: Future Soldier

Pótoljuk egy elmaradásunkat a hétről, a Ubisoft ugyanis dobott némi csontot a rajongóknak néhány Ghost Recon gameplay videó formájában. A GameTrailers által szállított tekintélyes mennyiségű anyag félórányi kikapcsolódást biztosít, lehet hegyezni a hegyeznivalót az akcióorgiára.
1327662040

Új Ghost Recon: Future Soldier infók és képek

A régóta halogatott, s talán idén végre megjelenő Ghost Recon: Future Soldier fejlesztői rendkívül szimpatikus módon egy guminővel folytatott szexuális aktushoz hasonlítják a játék kinectes funkcióját, azaz még mindig a sima, kontrolleres irányítás lesz a mérvadó. Új képeink is vannak!
1326306604

Ghost Recon: Future Soldier - megjelenés, demó

Ismét csúszik a Ghost Recon: Future Soldier - ki tudja hanyadszorra. A Ubisoft legutóbbi állásfoglalása szerint a szellemkutyáknak idén márciusban kellett volna hadrendbe lépniük, ám ez nem lesz így. A végleges változat májusra tolódott, de előtte egy hónappal érkezik a multiplayer demó.