Ghost Recon: Future Soldier PC, PS3, X360

Az Advanced Warfighter után is van élet. A Tom Clancy nevével fémjelzett, taktikai csapat-akcióra kihegyezett Ghost Recon sorozat legújabb epizódja, amihez DLC-k is megjelentek.
1339869600

Az Egyesült Államokban is tarolt a Diablo III

Noha nem igazán nem szoktunk foglalkozni a külföldi játékeladási toplistákkal, most kivételt teszünk. Az NPD Group májusi statisztikái szerint az Egyesült Államokban a Diablo III volt a legkeresettebb videojáték, ami azért is érdekes, mert az USA-beli játékosok egyébként nem nagyon vesznek PC-s címeket.
1339765200

Készül a Ghost Recon szellemi örököse

A Ghost Recon-széria egykori alkotói és a Valve néhány korábbi munkatársa vállalkoztak arra, hogy elkészítsék a Ghost Recon szellemi örökösét: azt a játékot, ami hűen viszi tovább az első részek koncepcióját, miután a Ubisoft nem keveset feláldozott ebből, hogy milliós példányszámban eladható játékot készítsen.
1339675559

Utolsó pillanatban késik a PC-s Ghost Recon

A Ubisoft az utolsó pillanatban csúsztatta el a Ghost Recon: Future Soldier PC-s verziójának megjelenését, szerencsére viszont nem kell sokkal többet várniuk rá a számítógépes játékosoknak: alig két hét múlva már rohanhatnak is a legközelebbi boltba, hogy magukévá tegyék.
1339414995

Az élen nyitott itthon a Max Payne 3

Megjelenése után azonnal az élen nyitott a Max Payne 3 a hazai játékeladási toplistán. Úgy tűnik, a magyar játékosok körében is keresett volt Max legújabb akciója, a játék még az olyan anyagokkal is könnyedén végzett, mint a Ghost Recon: Future Soldier vagy az UEFA Euro 2012.
1338728400

Élen nyitott itthon az új Ghost Recon

Bár hétfőn szoktunk jelentkezni a heti toplistával, az E3 miatt kivételt teszünk, letudjuk a kötelező rovatot már most, hogy holnap ismét a kiállításra koncentrálhassunk. A legutóbbi játékeladási listát a Ghost Recon: Future Soldier vezeti, a játék remekül szerepelt a magyar játékosoknál.
1338538107

Ghost Recon: Future Soldier teszt

Kockázatos dolog egy olyan nagy múlttal rendelkező címet éveken keresztül halasztani, mint a Ghost Recon. Főleg ha ehhez még egy tetemes mennyiségű hype is párosul olyan szinten, hogy élőszereplős minifilmet is csináltak neki, mely a közvetlen előzményekről szól.
1338304419

Újabb Ubisoft-címekkel erősít a PlayStation Vita?

Bár hivatalos bejelentés nem látott napvilágot a címben elhangzó kérdés kapcsán, egyes online áruházak adatbázisa alapján jó eséllyel mondhatjuk, hogy hamarosan PlayStation Vitára látogat a Ubisoft két fontos sorozata, az Assassin's Creed és a Ghost Recon.
1337943600

Megjelent az új Ghost Recon - a launch trailer

A minap sok-sok év várakozás után végre Európában és így Magyarországon is boltokba került a Ghost Recon: Future Soldier PS3-as és Xbox 360-as változata, amit a Ubisoft egy launch trailerrel ünnepel. Az előzetes bemutatja a játék minden zegét-zugát, még az okostelefonos alkalmazás is előkerül.
1337853600

Ghost Recon: Future Soldier - az első 15 perc

Kizárt, hogy megvárjuk a pénteki megjelenést, ugye? Túlságosan ki vagyunk éhezve egy kis Ghost Reconra, de, ahogy a nagy címek esetében, itt is valaki megtette nekünk, hogy felvette a játék első 15 percét, mégpedig kooperatívban. Talán még annyira nem is spoileres.
1337710898

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Több nagy címmel is gazdagodunk a héten, ráadásul ha minden igaz, lehetőségünk is lesz velük játszani, mert az időjárás nem ígér túl sok jót a következő néhány napra. A játékkiadók a legjobb időjósok, érkezik az új Ghost Recon, a legutóbbi DiRT és a Dragon's Dogma is.