Ghost Recon: Future Soldier PC, PS3, X360

Az Advanced Warfighter után is van élet. A Tom Clancy nevével fémjelzett, taktikai csapat-akcióra kihegyezett Ghost Recon sorozat legújabb epizódja, amihez DLC-k is megjelentek.
1337516259

Ghost Recon: FS launch party lesz a jövő héten

A Ghost Recon: Future Soldier megjelenése apropójából launch partyt szervez a jövő hétre a játék hazai forgalmazója. A bulinak a játékos összejövetelek Mekkája, a Club 4 Players ad otthont, és aki részt vesz rajta, értékes nyeremények gazdája és érdekes bemutatók részese lehet.
1337410800

600 ezren játszottak a Future Soldier-bétával

Biztosan számos Gamekapocs-olvasó is hozzátett ehhez a 600 ezerhez, Ca$h bátyánk pedig még meg is írta, mit tapasztalt lövöldözései során. A Ubisoft köszöni mindenkinek a részvételt, és közzétett néhány statisztikai adatot, ami felett csámcsoghatunk a szombat reggeli későn elfogyasztott kávé mellett.
1337180893

Nyereséges a Ubisoft, köszi, Ezio!

A Ubisoft nyereséggel zárta az elmúlt pénzügyi évet, ebben túlnyomórészt az online csatornákon érkező bevételek és a hardcore játékok játszottak közre. Az Assassin's Creed legújabb részéből tetemes mennyiséget szállítottak le a boltoknak, de tarolt az új Driver és a Rayman is.
1337089426

Befutott az új Ghost Recon utolsó előzetese

Remek időszak ez, régi kedvencek folytatásai térnek vissza, a taktikai akciójátékok kedvelői az új Diablo és Max Payne helyett (mellett?) valószínűleg a Ghost Recon: Future Soldierben találják majd meg a számításukat. A közeljövőben játszódó program egy hét múlva érkezik, íme a launch trailer!
1337062928

Megérkezett a teljes Ghost Recon: Alpha film

A Future Soldier előzményeit bemutató rövidfilmmel kedveskedett nekünk a Ubisoft, s az ígéreteknek megfelelően teljes egészében elérhetővé tette a Youtube-on. A 25 perces élőszereplős videó igazi háborús élményt szolgáltat, s nem mellesleg jól is néz ki. Fanoknak kötelező.
1336809643

Traileren a Ghost Recon: Alpha élőszereplős film

Hétfőn érkezik a Ghost Recon: Alpha címre keresztelt élőszereplős film a Ubisoft jóvoltából, ennek örömére egy csinos előzetessel tudunk szolgálni. A Lovefilm jóvoltából DVD-n és Blu-Rayen is elérhető lesz, de a Youtube-on megkapjuk ingyen és bérmentve.
1336589760

Dokumentarista előzetesen az új Ghost Recon

Dokumentumfilmekre hajazó trailert kapott a Ghost Recon: Future Soldier. A tálalás egyáltalán nem emlékeztet az átlagos trailerekre, így jelen darab igazán kuriózumként hat. A katonák is emberek, nekik is megvannak a saját belső szabályaik. Kis ízelítőt kapunk belőle.
1336384853

Ghost Recon: Future Soldier - sivatagi vihar

A Gamespot jóvoltából öt percen át élvezhetjük a Ghost Recon: Future Soldier egyik adrenalinpumpáló küldetését, ahol az akcióba beleszól a természet egy kényelmetlen homokvihar keretében. A modern technika viszont nem mond csődöt a résekbe szorult homokszemek miatt.
1335970848

Élőszereplős Ghost Recon rövidfilm érkezik

A Ubisoft egy élőszereplős rövidfilmmel kedveskedik csütörtökön a Ghost Recon: Future Soldier rajongóinak - ebből futott most be egy rövid teaser. Emellett lehullt a lepel a Ghost Recon Online Specialist karakteréről is, akit külön traileren is megtekinthettek.
1335210812

Ghost Recon: Future Soldier bétateszt

A Ubisoftnál egyértelműen teltház van, eléggé le lehetnek terhelve, ha olyan nagy címekkel késnek állandóan, mint a Splinter Cell, a Ghost Recon vagy a Rainbow Six. Olyan legendás anyagokkal, amik igazi hírnevet hoztak nekik világszerte!