The Last Guardian PS4

A Team ICO legújabb, kizárólag Playstation 4-re megjelent játéka, melyben a főszerepet egy kisfiú és a több emelet magas, macskaszerű hátasa kapja.

GDC 2017: Itt vannak a fejlesztői szavazás jelöltjei

Hagyomány, hogy a játékfejlesztők is megszavazzák az elmúlt év legjobb játékait, a díjátadót idén is a Game Developers Conference keretei között rendezik meg, immár tizenhetedik alkalommal. Lássuk a jelölteket!

2016 legjobb játékai - szerintünk

Az olvasói szavazás mellett a Gamekapocs szerkesztői is elárulják, melyek voltak idén a kedvenc játékaik. Ahány kolléga, annyi meglepetés, de 2016-ban is akadt néhány cím, amire testületileg is sikerült rácuppannunk.

The Last Guardian teszt

Minden esély megvolt rá, hogy az eredetileg PS3-ra készülő The Last Guardian a játékipar egyik legnagyobb buktája legyen. Végül a játék miatt fittyet hánytunk a józan észre, és a szívünkre hallgattunk.

Brit toplista: csak a hetedik a The Last Guardian

Megérkeztek az év utolsó nagy megjelenései, a The Last Guardian és a Dead Rising 4 próbálhatta meg felforgatni a brit játékeladási toplistát. A probléma csak az, hogy egyikük sem járt sikerrel.

The Last Guardian - Trico, a házi kedvenc

Közel tízévnyi várakozás után végre boltokba került a Team ICO legújabb játéka, a The Last Guardian, ami egy fiú és egy furcsa állat, Trico kapcsolatára épít. A legújabb tévéreklám az utóbbira koncentrál.

Így fut a The Last Guardian

Ma jelent meg a várva-várt The Last Guardian, és ezzel párhuzamosan a Digital Foundry górcső alá vette a játék teljesítményét. Hiába van 4K-tévéd és PS4 Pród, a legsimább framerate-tel az 1080p-s módban találkozhatsz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Két fajsúlyos megjelenés is jutott a hétre, a szabadidejük miatt aggódóknak azonban jó hír, az idei évben már csak apróságokkal kell számolniuk. Nézzük, mi vár ránk a következő napokban!

The Last Guardian - az utolsó előzetes

Már csak hármat kell aludni a több mint fél évtizede készülő The Last Guardian megjelenéséig, a Sony pedig tisztességből az idei PSX-en is elővette a játékot. Ezúttal az emberek szerepéről is többet tudhatunk meg.

The Last Guardian - a gyűjtői kiadás közelebbről

Hihetetlen, de nyolc év után a jövő héten végre megjelenik a The Last Guardian. Ha te is felültél a hype-vonatra, és évek óta figyelemmel kíséred a Team ICO munkásságát, akkor ajánljuk a figyelmedbe a Collector's Editiont.

8 percen át mozog a The Last Guardian

Két hét sincs már hátra a The Last Guardian megjelenésééig, így hamarosan bárki kipróbálhatja a várva-várt játékot a saját konzolján is. Ha nem tudsz addig várni, akkor itt egy nyolcperces gameplay trailer.