The Last Guardian PS4

A Team ICO legújabb, kizárólag Playstation 4-re megjelent játéka, melyben a főszerepet egy kisfiú és a több emelet magas, macskaszerű hátasa kapja.

The Last Guardian - megkérdőjelezhetetlen kapocs

Úgy tűnik, az idei év vége a különleges kapcsolatokról szól. Amíg a Titanfall 2-ben Jack Cooper és BT-7274 kapcsolatára volt felfűzve a cselekmény egy része, addig a The Last Guardianban is egy szoros köteléken lesz a hangsúly.

Akciódús pillanatok a The Last Guardianból

Megérkezett Fumito Ueda évek óta készülő játékának a legújabb előzetese: a videóban nincs helye tétovázásnak, leginkább feszült, akciódús jeleneteknek lehetünk tanúi. Az is kiderült, hogyan támogatja a játék a PS4 Prót.

Így készült a The Last Guardian zenéje

A The Last Guardian már aranylemezre került, így elvileg nincs semmi akadálya a decemberi megjelenésnek. Most egy új fejlesztői videó érkezett, melyben a játék zeneszerzője, Takeshi Furukawa mesél munkájáról.

Végre elkészült a The Last Guardian

Hosszú és rögös utat járt be a The Last Guardian, ám az Ico és a Shadow of the Colossus szellemi örököse végre aranylemezre került. A producer és a Sony Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida is megerősítette a hírt.

Elkésett klasszikus a The Last Guardian?

Évek óta nagy a felhajtás Fumito Ueda új játéka körül, de még mindig nem tudjuk, miről is szól pontosan. Hosszú ideig csend honolt körülötte, mígnem a PS4-es újrabejelentés után elérhető közelségbe került a The Last Guardian,

The Last Guardian - most már nincs visszaút

A Sony beizzította a The Last Guardian reklámgépezetét, így megjelentek az első méretes plakátok a tengerentúlon, méghozzá a sokadik, de immár végleges megjelenési dátummal, december hatodikával.

TGS 2016: Tizenhat perc The Last Guardian

Habár decemberig várnunk kell a The Last Guardianra, az idei Tokyo Game Shown már egy polírozott demót állított ki a Sony. Most ti is végignézhetitek a próbaverzió teljes végigjátszását, amely 16 percnyi gameplayt jelent.

Friss traileren a The Last Guardian

A rossz hír után jöjjön valami jó is: nem sokkal azután, hogy bejelentették a The Last Guardian sokadik csúszását, a rajongók egy előzetessel vigasztalódhatnak, amely a Gamestop Expo apropóján debütált.

Ismét csúszik a The Last Guardian

Mégsem jelenik meg októberben a Team ICO régóta várt játéka, a fejlesztőknek extra időre van szüksége ahhoz, hogy kigyomlálják a The Last Guardian hibáit. Szerencsére kaptunk új dátumot is.

Négyes képcsokor a The Last Guardianhoz

Szinte el sem hisszük, hogy hamarosan nekiugorhatunk a The Last Guardiannak - addig is álljon itt négy új screenshot, hogy el ne felejtsétek, hogyan fest majd Trico és a kisfiú kalandja.