The Last Guardian PS4

A Team ICO legújabb, kizárólag Playstation 4-re megjelent játéka, melyben a főszerepet egy kisfiú és a több emelet magas, macskaszerű hátasa kapja.

E3 2016: A harmadik galériafrissítés

Úgy záporoznak felénk a képek az idei expóról, hogy elő kellett vennünk az esernyőt - sebaj, összeszedtük mindet! A mai szórásba többek közt a CoD: Infinite Warfare, a Ubisoft friss üdvöskéi, a Gran Turismo Sport és az új Zelda került be.

E3 2016: Gyönyörű lesz a The Last Guardian gyűjtői

Az Amazon jóvoltából idő előtt lebukott a hajnali Sony-konferencián pontos megjelenési dátummal felcímkézett The Last Guardian gyűjtőknek szánt kiadása, ami 119,99 dollárba fog kerülni.

E3 2016: Októberben jön a The Last Guardian

Kalandos utat járt be a The Last Guardian, de nagyon úgy néz ki, hogy a Team ICO játéka október végén az út végére ér. A Sony konferenciáján nem csak új trailert, de pontos megjelenési dátumot is kaptunk.

E3 2016: Sony-konferencia - LIVEBLOG

Szűk másfél óra, és kezdetét veszi az E3 egyik legjobban várt konferenciája, a Sony-sajtótájékoztató. Idén sem bírtam ki, hogy ne maradjak fent, és ha már így alakult, liveblogolok is. Tarts velem!

Jöhet még egy kis The Last Guardian?

Amekkora csend volt a játék körül az elmúlt években, annyira felpörögtek az események a Team ICO egy évtizede várt alkotása körül. Újabb videó, ismét az IGN-től, csak ezúttal a dizájnon lesz a hangsúly.

The Last Guardian - tíz év távlatában

Folytatódik az IGN The Last Guardianről készült videósorozata. A folytatásban a kreatív igazgató, Fumito Ueda mesél a tíz éve készülő játék fejlesztésével kapcsolatos nehézségekről, akadályokról.

The Last Guardian - Trico szeszélyei

Tegnap friss részleteket kaptunk a The Last Guardianról, most viszont az IGN jóvoltából egy új gameplay videó és néhány screenshot látott napvilágot. Az biztos, hogy okos és megható alkotás lesz a Team ICO játéka.

The Last Guardian - egyre biztosabb az idei premier

Hiába bizonytalan a Horizon: Zero Dawn idei megjelenése, örülhetnek más exkluzívoknak az év végén a PS4-tulajok. Meglepő módon a The Last Guardian tűnik az egyik legszilárdabb befutónak.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2016-ban

Nem sok pihenőt hagytak nekünk a fejlesztők és a kiadók, egyre sűrűbb a naptárunk, tele vagyunk játékmegjelenésekkel. Mutatunk húsz címet, amire muszáj odafigyelned idén!

The Last Guardian - tényleg ott van a TGS-en

A hét elején jelentettük, hogy a The Last Guardian is kint lesz az idei Tokyo Game Shown. A játék valóban megtekinthető Tokióban, de nem úgy, ahogy azt a rajongók várták volna.