The Last Guardian PS4

A Team ICO legújabb, kizárólag Playstation 4-re megjelent játéka, melyben a főszerepet egy kisfiú és a több emelet magas, macskaszerű hátasa kapja.

TGS 2015: Kinn lesz a The Last Guardian is

A hét második felében rendezik meg a Tokyo Game Showt Japánban, ahol a jelek szerint új felvételeket láthatunk a The Last Guardianról - legalábbis egy fejlesztői tweet erre utal. Talán a megjelenési dátumra is fény derül?

The Last Guardian - nélkületek már nem létezne

Az EDGE legújabb számában olvasható egy tartalmas interjú az SCE Worldwide Studios elnökével, Shuhei Yoshidával, aki többek között a The Last Guardian kalandos életútjáról is mesélt.

E3 2015: Íme, az expó legjei - szerintünk

Melyik volt a legjobb játék? Min lepődtél meg a leginkább? Miben csalódtál a legnagyobbat? Ezekre a kérdésekre válaszoltak a Gamekapocs szerkesztői az E3 után, ha kíváncsi vagy a véleményünkre, erre fáradj!

E3 2015: The Last Guardian - mégsem 2016-ban?

Noha a The Last Guardian fejlesztése jól halad, a Sony azt állítja, hogy nem biztos benne 100 százalékig, hogy a játék boltokba kerülhet jövőre. Most mondjuk azt, hogy már meg sem lepődünk?

E3 2015: Az első galériafrissítés

Az expó nulladik napján valóságos screenshot-áradat zúdult ránk, szinte alig győztük őket feldolgozni. Lesz itt For Honor, The Division, Uncharted 4, Until Dawn, The Last Guardian és Assassin's Creed: Syndicate is.

E3 2015: Újra bemutatkozott a The Last Guardian

Kalandos utat jár be a The Last Guardian, de nagyon úgy néz ki, hogy a Sony tényleg nem tesz le a játékról. Az idei konferenciájukon újra bemutatták, és jó eséllyel 2016-ban végre fel is kerül a boltok polcaira.

E3 2015: Sony-konferencia - LIVEBLOG

Lefekvés előtt egy kiadós PlayStation-konferenciával, illetve annak liveblogolásával búcsúzunk tőletek, méghozzá a szokásos menetrend szerint. Itt kommentálunk és fordítunk, a streamet pedig a másik hírünkben találjátok.

E3 2015: Bemutatják a The Last Guardiant is?

Az évek óta tartó huzavona talán idén véget ér, a The Guardian című lap úgy tudja, hogy a Sony a jövő héten tényleg bemutatja a Team ICO várva-várt alkotását, amely már PS4-en láthat napvilágot. Vagy talán a lap túl optimista?

Frissítve: Lejárt a The Last Guardian védjegye

Évek óta várunk már a Team Ico következő nagy dobására, de a Sony szokásos "persze, hogy készül" mondókáján túl semmi konkrétumot nem kaptunk az utóbbi időben. Erre tessék, a mostani hír elég konkrét.

Új feltételekkel készül a The Last Guardian

A Team ICO évek óta készülő The Last Guardianjáról beszélt nemrégiben a játék atyja, Fumito Ueda. Hiszitek, vagy sem, a fejlesztés gőzerővel halad tovább, "teljesen új feltételek" mellett. Vajon mit takar a kifejezés?