The Last Guardian PS4

A Team ICO legújabb, kizárólag Playstation 4-re megjelent játéka, melyben a főszerepet egy kisfiú és a több emelet magas, macskaszerű hátasa kapja.

VGA 2011: BioWare, Metal Gear Solid, Alan Wake

A gamerek szeretnek sokáig aludni, még karácsonykor is, de a Video Game Awards bejelentéseiért mindenki hajlandó korán felkelni - vagy le sem feküdni. A show, a "téli E3" idén sem marad el, a szervezők máris megszellőztették az első bemutatandó neveket!

TGS 2011: Otthon marad a The Last Guardian

Újabb kiállítást hagy ki a régóta várt The Last Guardian, a Sony hivatalosan is megerősítette, hogy Fumito Ueda legújabb alkotását nem mutatják be a jövő héti Tokyo Game Shown. Indoklást nem hallottunk, de a kiadó biztosított mindenkit afelől, hogy a készítők keményen dolgoznak a játékon.

Késik a The Last Guardian

Fumito Ueda a hivatalos PlayStation Blogon jelentette be, hogy a tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg tavasszal a Team ICO Collection, s ehhez hasonlóan várni kell a The Last Guardian premierjére is, ami az év végi ünnepi szezonban mutatkozhatott volna be. Ueda későbbre ígért pontosítást.

E3 2011: Kiszivárgott a Sony felhozatala?

Egy, a Sony alkalmazásában álló névtelen francia úriembertől kiszivárgott néhány adat arra nézve, hogy mire számíthatunk idén a japán vállalattól az idei E3-on. Számos pletyka szól az NGP-ről és annak játékairól, valamint arról, hogy a Sony tervez valamit a Bungie-val karöltve. Durva egy expó lesz, az tuti!

GDC 2011: Videón a The Last Guardian

A Team Ico is képviseltette magát a Game Developers Conference-en, ahol a fejlesztésért felelős Fumito Ueda elhintett pár érdekességet a régóta áhított The Last Guardianból. Bár a kutyafejű griff-óriáslény és hősünk barátsága magával ragadó, nem árt szemrevételezni a játékmenet lényeges magvát is.

Húsz exkluzív címmel készül a Sony 2011-re

Brutális játékfelhozatalra számíthatnak idén a PlayStation 3-as játékosok, a Sony gyakorlatilag az összes komolyabb címét előhalászta 2011-re. A hivatalos PlayStation Blogon a minap listába szedték a várható megjelenéseket, tessék mazsolázni közöttük! Reszkess Microsoft!

A többi Team Ico játékból is film készülhet majd

A Sony Pictures egyelőre csupán a Shadow of the Colossus filmváltozatát rendelte meg, viszont a mozi gyártásvezetője szerint siker esetén jó esély van arra, hogy a Team Ico másik két játékát, az Ico-t és a még készülőfélben lévő The Last Guardiant is a vászonra varázsolják.

TGS 2010: Jövő év végén jön a The Last Guardian

Sokat találgattunk, vajon a Sony és a Team Ico kihozza-e a Tokyo Game Showra a The Last Guardiant, mert a kiadó első lineup-vázlatáról lemaradt a már most ígéretesnek tűnő játék. Szerencsére végül a program nem maradt otthon, kaptunk egy új trailert és egy dátumot is - mégha nem is napra pontosat.

TGS 2009: Az utolsó galériafrissítés

Véget ért a Tokyo Game Show 2009, képekből pedig ezúttal sem volt hiány - második, s egyben sajnos utolsó összeállításunk viszont nagyon jóra sikerült.

TGS 2009: The Last Guardian érdekességek

Egy új, közel ötperces fejlesztői videónapló és néhány érdekes információ is befutott Fumito Ueda új projektjével, a The Last Guardiannal kapcsolatban.