The Last Guardian PS4

A Team ICO legújabb, kizárólag Playstation 4-re megjelent játéka, melyben a főszerepet egy kisfiú és a több emelet magas, macskaszerű hátasa kapja.

Heti hírösszefoglaló - 40. hét

Mobilokon tér vissza Itáliába az Assassin's Creed, késik a Pillars of Eternity és jön az Elite: Dangerous második bétatesztje. Ezekről és még sok másról beszéltünk a héten. Nézzétek meg, miről maradtatok le!

Szorgalmasan dolgoznak a The Last Guardianon

Alighanem a komédia határait súrolja az, ami a The Last Guardian fejlesztése körül megy. A 2009-ben bejelentett címet sem az E3-on, sem a Gamescomon, sem a TGS-en nem láttuk. A minap a Famitsu rákérdezett a játékra.

A Sony már a Tokyo Game Showra készül

Még véget sem ért az idei Gamescom, a Sony már a jövőt tervezgeti, és a sajtónak elárulta, hogy bizony nem egy új címet és talán a Project Morpheust is be fogja mutatni a szeptember 18-21. között Japánban tartott eseményen.

E3 2014: Miért nincs itt a The Last Guardian?

Nem múlhat el E3, sőt még Gamescom sem úgy, hogy ne hiányolnánk nagyon a The Last Guardiant, és ne kérnénk számon szegény Shuhei Yoshidát a játék miatt. Ő meg mindig csak ugyanazt tudja mondani.

E3 2014: Nem lesz kint a The Last Guardian

Az elmúlt napokban orosz forrásokból több aggasztó hír is szárnya kélt a Team ICO évek óta készülő alkotásáról. Nos, a Sony megerősítette, hogy a projekt él és virul, viszont úgy néz ki, idén is kihagyja az E3-at.

E3 2014: Kiszivárgott infók a Sony konferenciájáról

Meredek terepre tévedtünk a mai napon. Rengeteg konkrét infó szivárgott ki a Sony E3-as konferenciájának programjáról. Számos bejelentés és friss látnivaló vár ránk, úgy tűnik, hogy a japánok ellopják a bulit.

The Last Guardian - dátumbejelentés hamarosan?

Végre egy olyan pletyka is érkezett a The Last Guardiannal kapcsolatban, ami arról szól, hogy mi történik majd a játékkal, és nem arról, hogy mi nem. Állítólag hamarosan megtudjuk a megjelenési dátumát.

A Sony vár a The Last Guardian leleplezésével

Sony Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida csak elejtett pár apró információmorzsát a The Last Guardianről. Fejlemények még nincsenek, a cég még vár a játék újbóli bemutatásával. De még életben van a projekt.

E3 2013: Szünetel a The Last Guardian - frissítve!

Ma estére bizonyossá vált, hogy mi újság a The Last Guardiannal: maga Jack Tretton mondta el egy interjúban, hogy a játék fejlesztése szünetel. Szerinte nincs veszve a projekt.

The Last Guardian - a Sony Santa Monica nélkül

A Sony Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida félreérthető interjút adott tavaly a Wired magazinnak, melyben kifejtette, hogy több Sony-stúdió is közreműködik a játék fejlesztésében. A God of War fejlesztői cáfolnak.