Brink PC, PS3, X360

A Bethesda és a Splash Damage közös gyermeke, amely a nem is olyan távoli jövőben játszódik.

Augusztus 12-én startol az idei QUAKECON

Az id Software házi rendezvénye a nyáron ismét kitárja kapuit és többek között a Bethesda új sikervárományosait újra megcsodálhatjuk, a belépés ingyenes.

E3 2010: 9 percnyi Brink fejlesztői kommentárral

Kellett nekünk siránkozni, hogy nincs látnivalónk az éppen elhalasztott Brinkről, máris befutott egy közel kilenc perces videó Paul Wedgewood kommentárjával.

E3 2010: Idén már nem jelenik meg a Brink

Gyanús volt, hogy a Bethesda egy darab képet sem adott ki a Brinkről az idei E3 során, nemhogy valami ütős gameplay videóval kápráztattak volna el bennünket...

Fantasztikus screenshotokon a Brink

A Brink nem csak fenomenális többjátékos módot, spéci gépi ellenfeleket és atomkemény játékmenetet fog felvonultatni, de még a grafikája is keményen büntet.

Teljesen emberszerű lesz a Brink AI-ja

A fejlesztők ígérete szerint a Brinkben nem fogjuk tudni megkülönböztetni a mesterséges intelligencia által vezérelt játékosokat a valódi emberektől.

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Túléltük április elsejét! Szerencsére a fejlesztők és kiadók idén is megcsillogtatták humorérzéküket, s néhány jópofa hírrel viccelték meg a játékosokat - ezeket gyűjtöttük össze.

GDC 10: Brink - újabb kedvcsináló érkezett

Minél többet látok a Brinkből, annál jobban tetszik. Az új trailer teljes mértékben renderelt, viszont hangulatos és nagyjából sejteti, hogy mire számíthatunk a játékban.

Szeptemberben kerülhet boltokba a Brink

Ha hihetünk a GameStop előrendelői akciója által megjelölt dátumnak, szeptemberben kerül boltokba a Splash Damage legújabb játéka, a Brink.

Ismét hallatott magáról a Brink

Újabb mozgókép érkezett a Bethesda új játékáról, a Brinkről. Már láttuk ugyan akcióban a programot, de ezúttal a karaktergenerálás menetét csodálhatjuk meg.

Brink - közel negyedórás kedvcsináló érkezett

Ismét mozgásban a Bethesda és a Splash Damage új játéka, a Brink! A múltkori parkour bemutató után újabb jelenetek érkeztek, ezúttal már kőkemény akciót kaptunk.