Augusztus 12-én startol az idei QUAKECON

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 5.
  • Rendezvény
Link másolása
Az id Software házi rendezvénye a nyáron ismét kitárja kapuit és többek között a Bethesda új sikervárományosait újra megcsodálhatjuk, a belépés ingyenes.
Az id Software házi rendezvénye a nyáron ismét kitárja kapuit és többek között a Bethesda új sikervárományosait újra megcsodálhatjuk, a belépés ingyenes. A helyszín  kiválasztása újra Texas állam Dallas városára esett, mely már évek óta ad otthont Carmackék össznépi evés-ivásának. A QUAKECON helyi idő szerint augusztus 12 reggel 9 órakor nyílik és egészen 15-e, vasárnap délig tart, holott a bemutatók már 14-én lezajlanak. Sokkalta kecsegtetőbb gesztus viszont, hogy egy fikarcnyi dollárt sem kérnek el a belépésért, mivel az ingyenes lesz.


Carmack konferenciájára biztosan sokan kíváncsiak lesznek majd, ahogyan a szokásos LAN-bajnokságra is többen neveznek, hiszen az összdíjazás kellően bőkezűnek bizonyul. Ez lesz Észak-Amerika legnagyobb ilyen típusú versenye. Olyan sikervárományos játékok lesznek kipróbálhatóak, mint a Rage, Brink, és -mivel a Bethesda pénzeli az eseményt- a Fallout: New Vegas és a Hunted: The Demon's Forge. És reményeink szerint végre lerántják a leplet a Doom 4-ről is, persze, ha imáink meghallgattatnak. Ha el akarsz jönni, akkor egy egyszerűsített regisztrációs folyamaton kell átesned a helyszínen.

2009-ben rekordot döntött a QUAKECON a maga 7000 látogatójával, idén is legalább ennyi érdeklődőt várnak a Hilton Anatole-ba. A bajnokságok 250 fős arénákba zajlanak, a nézők pedig sokkal közvetlenebbül követhetik majd a QuakeLive összecsapásait. A világ vezető hardvergyártói és egyéb kiállítói egy 45 ezer négyzetméteres teremben foglalnak helyett, ugyanitt várhatóak vetélkedők, megbeszélések és egyéb szórakoztató programok.

Gyakran emlegetik a QuakeCon-t a játékok Woodstockjának, nem is csoda, ez a négynapos non-stop buli a játékok ünnepe. Ha ez időtájt a helyszínen tartózkodsz, feltétlen regisztrálj az alábbi oldalon:

1.
1.
megalonagyix
INGYENES? :O Ezt nem hiszem el... sokkal jobban érdekel mint mondjuk a Blizzcon, vagy az E3 (már úgy 8 éve) és ingyenes... hihetetlen. Remélem ott lesz fatal1ty, stermy, és toxic, hogy újra megmutassák ki a király:P Mondjuk ha akarnék, szerintem akkor se tudnék bekerülni ide, annyi jelentkező lehet mint a bűnbánat. Szivesen kipróbálnám azokat a játékokat, főleg az első kettőt :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...