Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

  • Írta: fojesz
  • 2010. április 2.
  • Hír
Link másolása
Túléltük április elsejét! Szerencsére a fejlesztők és kiadók idén is megcsillogtatták humorérzéküket, s néhány jópofa hírrel viccelték meg a játékosokat - ezeket gyűjtöttük össze.
Túléltük április elsejét! Szerencsére a fejlesztők és kiadók idén is megcsillogtatták humorérzéküket, s néhány jópofa hírrel viccelték meg a játékosokat - ezeket gyűjtöttük össze.

Tegnap kellett volna megjelennie a Duke Nukem Forevernek

Bár a Duke Nukem Forever önmagában is egy baromi jó vicc, az állítólag komoly, hogy a játékot 2010. április 1-jén akarták kiadni a legutóbbi tervek szerint. Az információt a játék producere, Jason Bergman osztotta meg a Twitteren, s ahogy várható volt, nem is lett belőle semmi: az új Duke Nukem még mindig nem jelent meg, jelen pillanatban pedig úgy néz ki, hogy nem is fog a közeljövőben.



Vicces kiegészítők a Dragon Age-hez

A Bioware jó kedvében volt, tegnap két kisebb kiegészítőt tett elérhetővé az Xbox Live-on a Dragon Age-hez: a Feastday Prank Pack és a Feastday Gifts Pack is két dollárba kerül, a kettő együtt pedig háromba. Előbbi tíz vicces kiegészítőt, utóbbi tíz ajándékot tartalmaz, köztük egy Alistair vudu babát és egy szép fehér gallért a blökiknek.



Játékterembe is jó lesz az iPad - itt az iCade

Az iPad jelenlegi formájában sokak szemében csak egy nagy iPhone, ellenben az új iCade kiegészítőnek köszönhetően kiváló játékgép válhat majd belőle! Ahogy a képen is látszik, a gépet mindössze be kell csúsztatni a 150 dolláros kütyübe, majd elindítani az április 3-án megjelenő, ingyenes iCade alkalmazást - ezek után mehet a Donkey Kong!



Bemutatkozik a Star Wars: The Old Republic új kasztja

Azt hittük, már az összes Old Republicos kasztot ismerjük, a Bioware mégis meglepett bennünket: választható lesz a Sarlacc Enforcer is! A galaxis népei Sarlacc nevét több ezer év óta remegve emlegetik csak, hiszen ő maga a megtestesült erő, a precizitás, aki sosem hagy nyomot maga után...

Ugrás a galériához

Stratégia készül az Alan Wake alapján

Ha a Halóból megcsinálták, miért ne készülhetne valós idejű stratégia az Alan Wake alapján is? A Remedy már a következő nagy dobásán szorgoskodik, az Alan Wake Wars ugyanis eleve sikerre ítételtetett: ki ne akarná a helyi hatóságokat irányítva a rémtörténetek torzszülöttjeit darabolni? Természetesen fontos a taktika is, ebben pedig kiváló segítség lehet a szabadon forgatható kamera.

Extrém diplomácia a Civilization V-ben

Új játékmód kerül a Civilization ötödik részébe, azonban az Extrém Diplomácia elnevezést tessék jó nagy idézőjelekkel elképzelni: ez ugyanis amolyan verekedős része lesz a körökre osztott stratégiának, ahol a világ vezetői (Washington, Kleopátra és a többiek) csapnak össze a Mortal Kombat stílusában. Képünk is van róla!

Tüzes elf-kislány keresi zerg gazdáját

A pálmát megint a Blizzard viszi: bejelentették, hogy társkereső szolgáltatást is nyújt majd a megújult Battle.net. A honlap itt érhető el, de csak ügyesen, hatvanas szint alá ne is keressetek! A randin pedig illik szépen felöltözni, miért ne az X-Treme Gamer Blanketet választanátok aznap estére? A legjobb hír mára: iPhone-on fog folytatódni a Blackthorne című klasszikus! A Thorne Harder Facebook- és Twitter-támogatást élvez majd, ami folyamatosan riasztja cimboráinkat, ha megölt bennünket valaki.

Metal Gear Solid és Assassin's Creed - a nagy szerelem

A Ubisoft és Kojima szeretik egymást, másodszor készültek közös meglepetéssel április első napjára. Két évvel ezelőtt a Metal Gear Solid negyedik részében vendégszerepelt Altair, most pedig a Peace Walker kölcsönzött néhány játékelemet a franciák portékájából.

A tapírok viszont nem szeretik a pingvineket

A Splash Damage új játéka a Tapir Wars címet viseli, benne a tapírok és a pingvinek ádáz küzdelmével. Hiába, tudtuk, hogy ahol egy Brink el tud készülni, ott van tehetség! A játék trailere is befutott, külön felhívnám a figyelmet a zenére!


19.
19.
Horvi14
a szénás marhanagy XD ez own :D LLAMAAA!!!
18.
18.
Bbogesz
#13: EEEEEZ MEKKORA FACEPALM MUHAHAHAHAAAAA
16.
16.
gynorbi
15.
15.
mephi
Szegény Duke Nukem, már csak évek óta az áprilisi tréfaként tud befutni...
14.
14.
Optimus Prime
Pár jó kimaradt.

Halo mozifilm előzetes: http://www.youtube.com/watch?v=_4DHllroiqM
Gabe megerősítette, hogy nem lesz Episode 3

És a BFH store-jában 7500 BF-ért papírzacskó kiegészítő.
13.
13.
adriano28
se keze se lába mégis elmegy a kocsmába mi az?:D:D:D:D



TÖRZS vendég XDDDD
12.
12.
pjoco
Jó poénok kivétel a Duke Nukem na az szerintem már inkább égő mint vicces! Helyükben elsüllyednék!
11.
11.
Slik
Nagyon állat a Kojimás, viszont kár h csak ennyien csináltak :(
10.
10.
sunstreaker
hát ez a tapíros játék naggyon naggy... :D:D:D

főleg a vége, mikor meglátja a sok pingvint... hááát, az nagyon ott volt.

8.
8.
DanielRock
jajj, a szalmabálánál majd beszartam xDDD
6.
6.
Ca$h
6.
6.
Maxxer
Civ 5.-s jólett volna ha igaz lenne:D kép alapján tetszik :D
5.
5.
kae-chan
A GYILKOS SZALMABÁLA XDDDD!!!!





jólvan UBI és Koji XD semmi gond - ezt már nem orvosolják X3
4.
4.
K0cs0g microsoft még ebből is pénzt akar csinálni.
2.
2.
Mathia$
Kojima vicce sokkal jobb mint a tavalyi! :D
2.
2.
Dentis 360
Kihagytátok a Blizzard matchmaking rendszerét :)
1.
1.
Giga0509
Van 1-2 jó poén :D Star Wars-os üt xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...