Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

  • Írta: fojesz
  • 2010. április 2.
  • Hír
Túléltük április elsejét! Szerencsére a fejlesztők és kiadók idén is megcsillogtatták humorérzéküket, s néhány jópofa hírrel viccelték meg a játékosokat - ezeket gyűjtöttük össze.
Túléltük április elsejét! Szerencsére a fejlesztők és kiadók idén is megcsillogtatták humorérzéküket, s néhány jópofa hírrel viccelték meg a játékosokat - ezeket gyűjtöttük össze.

Tegnap kellett volna megjelennie a Duke Nukem Forevernek

Bár a Duke Nukem Forever önmagában is egy baromi jó vicc, az állítólag komoly, hogy a játékot 2010. április 1-jén akarták kiadni a legutóbbi tervek szerint. Az információt a játék producere, Jason Bergman osztotta meg a Twitteren, s ahogy várható volt, nem is lett belőle semmi: az új Duke Nukem még mindig nem jelent meg, jelen pillanatban pedig úgy néz ki, hogy nem is fog a közeljövőben.Vicces kiegészítők a Dragon Age-hez

A Bioware jó kedvében volt, tegnap két kisebb kiegészítőt tett elérhetővé az Xbox Live-on a Dragon Age-hez: a Feastday Prank Pack és a Feastday Gifts Pack is két dollárba kerül, a kettő együtt pedig háromba. Előbbi tíz vicces kiegészítőt, utóbbi tíz ajándékot tartalmaz, köztük egy Alistair vudu babát és egy szép fehér gallért a blökiknek.Játékterembe is jó lesz az iPad - itt az iCade

Az iPad jelenlegi formájában sokak szemében csak egy nagy iPhone, ellenben az új iCade kiegészítőnek köszönhetően kiváló játékgép válhat majd belőle! Ahogy a képen is látszik, a gépet mindössze be kell csúsztatni a 150 dolláros kütyübe, majd elindítani az április 3-án megjelenő, ingyenes iCade alkalmazást - ezek után mehet a Donkey Kong!Bemutatkozik a Star Wars: The Old Republic új kasztja

Azt hittük, már az összes Old Republicos kasztot ismerjük, a Bioware mégis meglepett bennünket: választható lesz a Sarlacc Enforcer is! A galaxis népei Sarlacc nevét több ezer év óta remegve emlegetik csak, hiszen ő maga a megtestesült erő, a precizitás, aki sosem hagy nyomot maga után...

Ugrás a galériához

Stratégia készül az Alan Wake alapján

Ha a Halóból megcsinálták, miért ne készülhetne valós idejű stratégia az Alan Wake alapján is? A Remedy már a következő nagy dobásán szorgoskodik, az Alan Wake Wars ugyanis eleve sikerre ítételtetett: ki ne akarná a helyi hatóságokat irányítva a rémtörténetek torzszülöttjeit darabolni? Természetesen fontos a taktika is, ebben pedig kiváló segítség lehet a szabadon forgatható kamera.

Extrém diplomácia a Civilization V-ben

Új játékmód kerül a Civilization ötödik részébe, azonban az Extrém Diplomácia elnevezést tessék jó nagy idézőjelekkel elképzelni: ez ugyanis amolyan verekedős része lesz a körökre osztott stratégiának, ahol a világ vezetői (Washington, Kleopátra és a többiek) csapnak össze a Mortal Kombat stílusában. Képünk is van róla!

Tüzes elf-kislány keresi zerg gazdáját

A pálmát megint a Blizzard viszi: bejelentették, hogy társkereső szolgáltatást is nyújt majd a megújult Battle.net. A honlap itt érhető el, de csak ügyesen, hatvanas szint alá ne is keressetek! A randin pedig illik szépen felöltözni, miért ne az X-Treme Gamer Blanketet választanátok aznap estére? A legjobb hír mára: iPhone-on fog folytatódni a Blackthorne című klasszikus! A Thorne Harder Facebook- és Twitter-támogatást élvez majd, ami folyamatosan riasztja cimboráinkat, ha megölt bennünket valaki.

Metal Gear Solid és Assassin's Creed - a nagy szerelem

A Ubisoft és Kojima szeretik egymást, másodszor készültek közös meglepetéssel április első napjára. Két évvel ezelőtt a Metal Gear Solid negyedik részében vendégszerepelt Altair, most pedig a Peace Walker kölcsönzött néhány játékelemet a franciák portékájából.

A tapírok viszont nem szeretik a pingvineket

A Splash Damage új játéka a Tapir Wars címet viseli, benne a tapírok és a pingvinek ádáz küzdelmével. Hiába, tudtuk, hogy ahol egy Brink el tud készülni, ott van tehetség! A játék trailere is befutott, külön felhívnám a figyelmet a zenére!


19.
Horvi14
a szénás marhanagy XD ez own :D LLAMAAA!!!
18.
Bbogesz
#13: EEEEEZ MEKKORA FACEPALM MUHAHAHAHAAAAA
16.
gynorbi
15.
mephi
Szegény Duke Nukem, már csak évek óta az áprilisi tréfaként tud befutni...
14.
Optimus Prime
Pár jó kimaradt.

Halo mozifilm előzetes: http://www.youtube.com/watch?v=_4DHllroiqM
Gabe megerősítette, hogy nem lesz Episode 3

És a BFH store-jában 7500 BF-ért papírzacskó kiegészítő.
13.
adriano28
se keze se lába mégis elmegy a kocsmába mi az?:D:D:D:DTÖRZS vendég XDDDD
12.
pjoco
Jó poénok kivétel a Duke Nukem na az szerintem már inkább égő mint vicces! Helyükben elsüllyednék!
11.
Slik
Nagyon állat a Kojimás, viszont kár h csak ennyien csináltak :(
10.
sunstreaker
hát ez a tapíros játék naggyon naggy... :D:D:D

főleg a vége, mikor meglátja a sok pingvint... hááát, az nagyon ott volt.

8.
DanielRock
jajj, a szalmabálánál majd beszartam xDDD
6.
Maxxer
Civ 5.-s jólett volna ha igaz lenne:D kép alapján tetszik :D
5.
kae-chan
A GYILKOS SZALMABÁLA XDDDD!!!!

jólvan UBI és Koji XD semmi gond - ezt már nem orvosolják X3
4.
K0cs0g microsoft még ebből is pénzt akar csinálni.
2.
Mathia$
Kojima vicce sokkal jobb mint a tavalyi! :D
2.
Dentis 360
Kihagytátok a Blizzard matchmaking rendszerét :)
1.
Giga0509
Van 1-2 jó poén :D Star Wars-os üt xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...