Wolfenstein 3D

A klasszikus FPS immáron Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is letölthető - rajongóknak kötelezően beszerzendő a cucc!
1336588644

20 éves a Wolfenstein, böngészőben is fut

Ki hitte volna, hogy kerek 20 esztendeje látta meg a napvilágot minden First Person Shooter ősapja, a Wolfenstein 3D. Az elkövető, az id Software pedig végérvényesen is beírta magát a játéktörténelembe. John Carmack és John Romero klasszikusát immáron ingyenesen, webböngészőben is élvezhetjük.
1331546433

John Romero ismét lövöldözős játékot készítene

Az FPS-műfaj alapköveit, a Wolfenstein 3D-t és a Doomot készítő, egykori id Software-alapítótag ismét a shooterek felé fordulna - legalábbis erre utal legutóbbi Twitter-bejegyzése. Az biztos, hogy határozott tervei vannak Romeronak, de hogy pontosan mi, azt még nem tudni.
1302951641

Az id játékmotorjainak evolúciója

Szemrevaló és egyben kellemes emlékeket gerjesztő összeállítással jelentkezett a Gametrailers. A több mint hatperces videóban a dallasi id Software korábbi lövöldözős játékait vehetjük szemügyre mozgás közben. Honnan indultak és merre haladtak? És hol tartanak most? Naná, hogy a Rage-nél.
1243800180

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

A jövő hét az E3-ról fog szólni, napközben mégis kell játszani valamivel, amíg Amerikában alszanak: a héten jön többek között a FUEL, a Sims 3 és a Red Faction is.