Metroid: Other M

A Metroid sorozat újabb epizódja, amely jobbnak ígérkezik elődeinél.
1439716800

Metroidot akart csinálni a MercurySteam

A hírek szerint a Castlevania után a Metroidot is felmelegítette volna a MercurySteam, az ötletüket be is mutatták a Nintendónak. Nekik annyira nem jött be, de elképzelhető, hogy a projekt ennek ellenére megmenekül.
1312811648

Huszonöt éves lett a Metroid-sorozat

Újabb Nintendo-slágercím töltötte be idén a huszonötödik születésnapját: Samus Aran, a páncélba bújt fejvadászhölgyemény 1986-ban mutatkozott be először, és nem kis meglepetést okozott a rajongóknak. Azóta a Nintendo egyik legfontosabb sorozataként tartjuk számon a Metroidot.
1292076949

VGA 2010 - kik lesznek a győztesek?

Eseménydús éven vagyunk túl, s bár jó dolognak tartjuk azt, mikor az év legjobb játékait kell kiválasztani, az biztos, hogy ez a nemes feladat a legtöbbször nem túl egyszerű. A Video Game Awardson holnap hajnalban számos kategóriában fogják díjazni a legjobbakat: most négy kategória nevezettjeiről érkeztek kisfilmek.
1290081625

Video Game Awards 2010 - a jelöltek listája

Mint a téli E3-at, úgy várjuk a Video Game Awardsot, annyi érdekes bejelentésre számítunk. Persze a Spike által megrendezett díjátadó lényege ettől függetlenül még mindig az év legjobb játékainak megválasztása, úgyhogy vegyük is elő a jelöltek listáját gyorsan, nézzük meg, kik a legesélyesebbek idén!
1288002626

Az élen nyitott itthon a Medal of Honor

Bár a közönséget megosztja a legújabb a Medal of Honor, úgy tűnik, a kasszáknál ez nem okozott problémát: a hazai játékeladási toplistát összesítésben és platformonként is az afganisztáni FPS vezeti a szokásos sikercímek legnagyobb bánatára. A Gothic negyedik része is szépen kezdett.
1287130673

Tarolt a Halo: Reach Amerikában

Az NPD Group közzétette a múlt havi játékeladásokat összegző toplistáját, melyből ugyan - egy korábbi döntés alapján - a pontos számadatok kimaradtak, az jól látszik, hogy az új Halo az amerikai játékosokat sem hagyta hidegen. A Microsoft szerint több mint 3 millió példány fogyott a Reachből.
1284679278

Metroid: Other M teszt

A Metroid-sorozat a legújabb epizóddal fejlesztőcsapatot, és némileg stílust is váltott. Pontosabban visszatért a klasszikushoz, amellett, hogy teljesen modern, és egészen más felfogásban készült, mint azt a rajongók várták volna. De pont ezzel sikerült bebizonyítania, hogy mennyire ütősek tudnak lenni a Nintendo címei.
1283859367

Álleejtős lesz a Nintendo következő konzolja

A cégvezetés ugyan egyelőre nem akarja megmondani, mikor is érkezik a Nintendo következő-generációs konzolja, ám arról biztosítottak mindenkit, hogy nem lesz egyszerű eset. Most ugyanezt erősíti meg a Metroid-sorozat egyik fő fejlesztője is, aki szerint le fog esni az állunk.
1283161630

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ellentmondásos, de mindig akkor jelennek meg a legérdekesebb címek, amikor senki nem ér rá: a héten kezdődik az iskola, erre majd' minden platformon találni olyan játékot, amit illene kipróbálnia mindenkinek, sőt a moziban is vetíteni fognak ezt-azt, hogy véletlenül se jusson semmire idő.
1281543163

GC 2010: Ezeket a játékokat hozza el a Nintendo

A japán kiadóórás standjáról nem hiányozhat a Zelda, Donkey Kong és Metroid új része. Őszintén reméljük, hogy "nyomkodható" lesz a 3DS is.