Metroid: Other M

A Metroid sorozat újabb epizódja, amely jobbnak ígérkezik elődeinél.
Típus: Akció

Metroid: Other M - sztori előzetes

Samus Aran nem tűnt el: hamarosan megjelenik a Metroid: Other M, s mint azt már megszokhattuk, ezúttal is nagy hangsúlyt fektettek a történetre.

Szeptemberben jön Európába az új Metroid

AZ MCV értesülései szerint még szeptemberben boltokba kerülhet Európában a Metroid: Other M, így ha minden jól megy, nem sokkal többet várnunk a japán megjelenésnél.

E3 2010: A kiállítás második galériafrissítése

Castlevania, Dead Rising 2, Epic Mickey, Killzone 3, Ninety Nine Nights 2, Saw II, SOCOM 4, SingStar Dance, Goldeneye 007 és még mindig nincs vége!

E3 2010: Nintendo konferencia LIVEBLOG

A mai körömrágás-adag is kezdetét veszi a Nintendo konferenciájával, minden Wii és DS tulaj és mindenki más szeme ide szegeződjön. Élőben Miyamotoék partijáról.

Mozgásban a Metroid: Other M

Az új Metroid a Wii idei felhozatalának egyik legsúlyosabb címe lesz: a minap érkezett róla egy több, mint kétperces előzetes, benne iszonyatos mennyiségű gameplay-jel.

Lezajlott a Nintendo Media Summit - összefoglaló

Befejeződött a Nintendo Media Summit, amely bár nem sokkolta brutális bejelentésekkel újságíró közönségét, a konzolgyártó összes komolyabb címét felvonultatta.

Nagy bulit tart a Nintendo a hónap végén

Talán az X10 körüli felhajtást irigyelte meg a Nintendo, a hónap végén ugyanis ők is egésznapos sajtóösszejövetelt rendeznek, szintén San Fransiscóban.

E3 2009: Nintendo screenshot mánia

A ma esti galériafelhozatal különleges kiadás, ugyanis csak DS és Wii címek szerepelnek benne. Azok viszont vannak dögivel, panaszra nem lehet ok!

E3 2009: Mozgóképek a Nintendo konferenciájáról

A Nintendo konferenciájáról is megérkeztek a videók, amelyek között megleshető a legfrissebben bejelentett játékok is, amelyek DS-en vagy Wii-n teszik tiszteletüket.

E3 2009: Nintendo konferencia LIVE BLOG!

A Nintendo forradalmasította a játékipart, de vajon mivel készülnek idén? Mario? Zelda? Wii Fit Plus? Élő tudósításunkkal nem maradtok le semmiről!