Need for Speed: Hot Pursuit , Mobil, PC, PS3, PS4, SW, X360, XBOXONE

A Burnout-sorozat alkotói beszálltak a Need for Speed fejlesztésébe.
1291651220

Az élen nyitott itthon a Gran Turismo 5

Itthon is tarolt a Gran Turismo ötödik része: a PS3-exkluzív autóverseny annak ellenére utasította lazán maga mögé a FIFA-t, a Call of Duty-t, a Need for Speedet és a World of Warcraftot, hogy egyetlen platformon érhető el. A kérdés, hogy meddig húzza ki az élen, elvégre Angliában egy hétig tartott a siker.
1291644000

Anglia - a Black Ops visszaelőzte a GT5-öt

Kíváncsiak leszünk, hogy pár hét alatt mekkora eladásokat tud produkálni a Gran Turismo 5, mert látszólag nem kaszál annyira, mint azt sokan várnák tőle. Angliában, a világ legnagyobb autórajongó országában például jelenleg csak a negyedik helyen áll a listákon.
1291287619

A Black Opsszal játszottak a legtöbben a Live-on

A Treyarch hidegháborús shootere olyan nagy neveket taszított le a trónról a november 22-től kezdődő héten, mint a Modern Warfare 2 és a Halo: Reach. Ezzel a Call of Duty: Black Ops lett a legnépszerűbb multis játék az Xbox Live-on. PC-s és konzolos listáinkból kiderül, milyen címekkel játszanak a legtöbben.
1291114844

Xbox Live - összecsap Buda és Pest

A Microsoft versenyre invitálja a budapesti játékosokat, az Xbox Live hazai bevezetésének apropójából arra keresik a kérdést a szervezők, hogy vajon a főváros budai vagy pesti oldalán lakik több Xbox 360 játékos? A budaiak az Allee-be, a pestiek pedig a Westendbe menjenek, és indulhat a harc!
1291024846

Második helyen nyitott az NFS: Hot Pursuit

Nem sikerült megdönteni a Call of Duty: Black Ops csúcsát, a hidegháborús FPS továbbra is magabiztosan vezeti a hazai játékeladási toplistát. Az aranyérem jórészt a PC-s verziónak köszönhető, amely még mindig első helyen áll, szemben a konzolos verziókkal, ahol az újoncok ki tudtak fogni a játékon.
1290502841

Már tölthető a NFS: Hot Pursuit első DLC-je

Azok számára nyújt finomságokat a frissiben megjelent Hot Pursuit DLC, akik nem szeretnének hosszú órákat azzal tölteni, hogy a játékban megnyissák az összes elérhető autót. Ahogy a címe is mutatja: Timesaver Pack, azaz Időmegtakarító csomag; ám a kényelemnek ára van.
1290459074

Need for Speed: Hot Pursuit teszt

Hosszú évek óta keresi önmagát a NFS széria, nem mindig a legmegfelelőbb ösvényen haladva -erre az EA fejesei is rájöttek már, olykor maguk is rávilágítva a minőségi problémákra. Pedig a siker kulcsa mindvégig a kezükben volt - legalábbis azóta, mióta megvették a Burnout sorozatról elhíresült Criteron Gamest.
1290081625

Video Game Awards 2010 - a jelöltek listája

Mint a téli E3-at, úgy várjuk a Video Game Awardsot, annyi érdekes bejelentésre számítunk. Persze a Spike által megrendezett díjátadó lényege ettől függetlenül még mindig az év legjobb játékainak megválasztása, úgyhogy vegyük is elő a jelöltek listáját gyorsan, nézzük meg, kik a legesélyesebbek idén!
1289988211

Mozgásban a Wii-s NFS: Hot Pursuit

A híradások többsége kizárólag a HD-változatokra koncentrál, ám multiplatform cím révén a Nintendo masinájának szerény grafikus teljesítményét is megizzasztja a Need for Speed: Hot Pursuit Wii-specifikus változata. Ebben nyoma sincs a nagytestvérek nyújtotta élménynek, sokkal inkább a tavalyi Nitro-ra emlékeztet.
1289812360

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az üzletek egyre inkább kezdenek ráhangolódni a karácsonyra, és a játékkiadók szintúgy: mi sem jelzi ezt jobban, minthogy az ünnepek - sőt úgy általában a december - közeledtével egyre inkább gyarapodik az értékelhetetlen casual játékok mennyisége - sebaj, azért jó címekből is akad bőven!