Need for Speed: Hot Pursuit , Mobil, PC, PS3, PS4, SW, X360, XBOXONE

A Burnout-sorozat alkotói beszálltak a Need for Speed fejlesztésébe.
1334307648

Need for Speed filmadaptáció készülhet

A pletykák szerint az Electronic Arts arra törekszik, hogy tető alá hozzon egy mozifilmet a Need for Speed alapján. A jelentések arról szólnak, hogy a kiadó már fel is kereste John Gatins producert, hogy dolgozzon ki egy filmet a fékevesztett autóversenyek világában.
1321002000

Vezeti a hazai toplistát a Battlefield 3

Még mindig a Battlefield 3 vezeti a hazai összesített toplistát, és várhatóan nem is nagyon marad le a játék az élbolytól - a magyar gamerek már a Bad Company 2-t is imádták. A dobogóra felfért az idei FIFA-epizód és az Uncharted harmadik része is - mondjuk nem is jogtalanul.
1317049200

Második helyen nyitott itthon Red Orchestra 2

Rögtön a megjelenése után a második helyre küzdötte fel magát a Red Orchestra folytatása: a második világháborús FPS-ek tucatjai közül realizmusával kitűnő játékot imádták a magyarok, csak éppen a Dead Islandet nem tudta lenyomni, ami még jobban szerepelt, mint a múlt héten.
1316440800

Élen nyitott itthon a Dead Island

Bár nem indult problémamentesen a Dead Island rajtja, a játékosokat látszólag meggyőzte a Techland: a lengyel-magyar barátság jegyében a hazai gamerek is alaposan bevásároltak a trópusi hangulatot zombiirtással megvadító akció-szerepjátékot. A Resistance 3 is szépen nyitott, de neki nem futotta dobogóra.
1314018000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Befutottak a legfrissebb játékeladási toplisták, meglepő változások továbbra sincsenek, sőt új belépővel is csak egy alkalommal találkoztunk. A csúcson továbbra is a Battlefield: Bad Company 2 terpeszkedik, de nem sokkal van mögötte elmaradva a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Black Ops sem.
1312563634

Nextgen versenyjátékon dolgozik a Criterion?

A legutóbbi Need for Speed: Hot Pursuit és a Burnout-széria fejlesztője, a Criterion Games a jelek szerint egy teljesen nyitott világban játszódó, "új platformokra" is megjelenő versenyjátékot kalapál nagy bőszen. Legalábbis a stúdió álláshirdetéseiből csemegézve ezt szűrhetjük le. Érdekes.
1310374800

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Megérkeztek a legfrissebb játékeladási toplisták, azonban a legutóbbi felhozatalhoz hasonlóan most sem változott érdemben a sorrend. Összesítésben a szokásos slágercímek arattak, akadnak köztük frissebb és kevésbé frissebb címek - az aranyérmes például a Battlefield: Bad Company 2 lett.
1309966200

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Az uborkaszezonhoz közeledve egyre kevesebb nagy cím kerül boltokba, de ezek azért tudnak úgy teljesíteni, hogy bekerüljenek a legkeresettebb játékok közé. Legutóbb a F.E.A.R. harmadik része domborított, igaz Paxton Fettel és Point Man akciója nem ért dobogós helyezést.
1307955600

Idén nem csinál játékot a Criterion

Az EA Games fejese, Frank Gibeau a Eurogamernek adott interjúban árulta el, hogy idén a Criterion nem fog új játékot csinálni. Az úriember a Need for Speed-széria kapcsán emlegette fel a burnoutos srácokat, de arról már egy szót sem szólt, hogy mi lesz az autózúzós sorozat sorsa.
1307948400

Élen nyitott itthon az új Sims-kiegészítő

Ha nagyon akarja, a Sims azért még mindig meg tudja szorongatni a riválisokat. A harmadik rész új kiegészítője, az itthon magyarul is kapható Nemzedékek kapásból az élen nyitott, és az eddig uralkodó Witcher 2-t és World of Warcraft előfizetői kártyát is könnyű szerrel lenyomta.