Mirror's Edge: Catalyst PC, PS4, XBOXONE

A nagysikerű Mirror's Edge rebootja, megújult eredettörténettel és grafikával.
1299159019

EA: vissza fogjuk hozni a Mirrors Edge-et

Legutóbbi hírünk a Mirrors Edge 2 kapcsán azt volt, hogy a fejlesztés szünetel, ám az Frank Gibeau, EA-főnök szerint a frencsájz nagyon is életben van, és meg fogják találni a módját, hogy visszahozzák a köztudatba. Szóval a mandulaszemű Faith-t nem kell temetni.
1297681452

Megakadt a Mirror's Edge 2 fejlesztése

Kedvezőtlen szelek fújdogálnak a háztetőkön ugráló bájos Faith legújabb kalandjáról. A svéd Press2Play magazin meginterjúvolta Patrick Soderlundot a DICE-tól, aki szerint bár a Mirror's Edge 2 fejlődése nyomon követhető, és az EA belsős embereinek be is mutatták, a fejlesztés jelenleg mégis parkolósávban áll.
1288964439

Ilyen lett volna Steven Spielberg új játéka

Nemrég olvashattunk róla, hogy Steven Spielberg legújabb projektjét, az LMNO-t lelőtte az Electronic Arts, most pedig a 1UP munkatársai utánajártak annak, hogy miről maradtunk így le. Nem, a korábbi pletykák nem voltak igazak, mert ez nem második világháborús játék volt. Nagyon nem.
1259941860

Hivatalosan is készül a Mirrors Edge második része

John Riccitello, az EA CEO-ja a minap elmondta, hogy már egy jó ideje fejlesztés alatt áll a Mirrors Edge második része, amely nagyszerűbb lesz, mint az előd.
1244886720

Már készül a Mirrors Edge folytatása

A tavaly megjelent Mirrors Edge sok játékos tetszését elnyerte egyedi látványvilágával és különleges irányításával, s már dolgoznak a fejlesztők a folytatáson.