Tokyo Game Show 2009

TGS 2009 - Japán legnagyobb játékkiállítása, mely nemzetközi szinten sem piskóta. A rendezvény főszereplői rendszerint a Capcom, a Sony, a Namco Bandai, és persze a Square Enix.

TGS 2009: Egy hónap múlva Left 4 Dead 2 demó

Az Electronic Arts a Tokyo Game Show előtti konferenciáján bejelentette, hogy már csak egyetlen hónapot kell várni, és bárki kipróbálhatja a Left 4 Dead 2-t.

TGS 2009: A Namco is felfedte játékait

Legalábbis felfedte a címeket, amelyekkel az idei TGS-en képviselteti majd magát a cég. Van itt Tekken 6, Dragon Ball: Raging Blast, de még Tales of Vesperia is.

TGS 2009: A Microsoft sikervárományosai

Arról már beszámoltunk, hogy az idei TGS-en nagy bejelentésekre készül a Microsoft, s azok mellett a bemutatandó játékok listája is egész szépen mutat.

TGS 2009: A Sony végleges listája

A Microsoft után a másik óriás, a Sony is bejelentette, hogy milyen nyalánkságokkal kedveskedik majd nekünk, játékosoknak az idei Tokyo Game Show-n.

TGS 2009: Microsoft bejelentések várhatók

A GameZine nevű lap ma nyilvánosságra hozta, hogy az idei TGS-en nagy bejelentésekre számíthatunk a Microsoft részéről, ami az Xbox 360 platformot illeti.

TGS 2009: A Ubisoft igényes felhozatala

Végre a Ubisoft is nyilvánosságra hozta, hogy milyen sikervárományos játékokat mutatnak be az idei alkalommal is megrendezendő Tokyo Game Show-n.

TGS 2009: Ilyen lesz a Sega felhozatala

A hónap végén kerül megrendezésre a következő neves gamer esemény, a Toky Game Show, amelyen szép felhozattal képviselteti magát a Sega.