Tokyo Game Show 2009

TGS 2009 - Japán legnagyobb játékkiállítása, mely nemzetközi szinten sem piskóta. A rendezvény főszereplői rendszerint a Capcom, a Sony, a Namco Bandai, és persze a Square Enix.

TGS 2009: New Super Mario Bros. novemberben

A Nintendo kitűzte a New Super Mario Bros. Wii-s verziójának hivatalos megjelenését: az új Mario Európában november 20-án kerül a boltok polcaira.

TGS 2009: Készül az SBK legújabb része

Az Infront Motor Sports, a Black Bean Games és a Milestone a minap jelentette be az SBK legújabb részét, melyynek megjelenése jövő tavasszal várható.

TGS 2009: Újabb Dragon Age előzetes érkezett

A Tokyo Game Show-ra időzítette az Electronic Arts és a BioWare a hamarosan megjelenő Dragon Age: Origins egyik szereplőjének, Zevran bemutatását.

TGS 2009: Demóval érkezik a God of War Collection

A korábbi hírekkel ellentétben mégis kipróbálhatja a God of War harmadik részét az, aki megvásárolja az első két játékot tartalmazó God of War Collectiont.

TGS 2009: 12 nagyobb csapat támogatja a Natalt

A Microsoft is eldicsekedett a Natalt övező fejlesztői rajongásról: az új technológiát már gyakorlatilag az összes nagyobb kiadó támogatja, s új projektek is bőven várhatók.

TGS 2009: Hamarosan csökken a PSP-3000 ára

Hamarosan csökkenni fog a harmadik generációs PSP modell ára, igaz egyelőre csak Japánban, ahol még így is drágább lesz a gép, mint a nyugati üzletekben.

TGS 2009: Splinter Cell: Conviction februárban

A Ubisoft ma bejelentette a Splinter Cell: Conviction pontos megjelenési dátumát, amely mellé még egy remek hangulatú videót is készítettek. Februárban visszatér Sam.

TGS 2009: Natal támogatás a Fable 3-ban?

A Joystiq interjút készített a Microsoft egyik fejesével, Pihl Spencerrel, aki elkotyogta, hogy a Falble 3 akár Natal támogatással is érkezhet, mégpedig jövőre.

TGS 2009: Az első Crackdown 2 képlopatok

Végre megérkeztek az első képlopatok a Crackodwn folytatásáról, amely követi majd az első rész stílusát, és próbál minden tekintetben jobb lenni annál.

TGS 2009: Érkezik a Resident Evil 5 Directors Cut

Konferenciáján a Capcom bejelentette, hogy a következő évben egy új Resident Evil 5 kiadás kerül az üzletek polcaira, amely nem más lesz, mint a rendezői változat.