Tokyo Game Show 2009

TGS 2009 - Japán legnagyobb játékkiállítása, mely nemzetközi szinten sem piskóta. A rendezvény főszereplői rendszerint a Capcom, a Sony, a Namco Bandai, és persze a Square Enix.

TGS 2009: Lost Planet 2 kedvcsináló érkezett

Egy fantasztikus kedvcsináló érkezett a címben szereplő játékról, amely még izgalmasabbnak és érdekesebbnek tűnik, mint a nagyszerű első rész.

TGS 2009: White Knight Chronicles 2 leleplezés

A Sony nagyon beerősített az idei TGS-en, és a Level 5-val karöltve bejelentette: folytatódik nagy sikerű JRPG játékuk, a PS3 exkluzív White Knight Chronicles!

TGS 2009: Késik a PC-s Assassins 2 és Borderlands

Tripla rossz hírrel tudunk szolgálni a PC-seknek. A TGS-en kiderült, hogy késik a számítógépes Assassins Creed 2, a Borderlands és a STALKER: Call of Pripyat is.

TGS 2009: Jön a Sengoku BASARA Samurai Heroes

A Sengoku BASARA Samurai Heroes egy 16. századi Japánban játszódó akció-kalandjáték lesz egyenesen a Capcomtól, csak és kizárólag PS3 konzolokra.

TGS 2009: Régi PS3 címek Motion Controlerrel

A Sony a mai TGS konferenciáján bejelentette, hogy a régebbi Playstation 3-as címek is támogatják majd a hamarosan megjelenő mozgásérzékelő kontrollert.

TGS 2009: Gran Turismo dátum és trailer

A GT Planet információ szerint 2010 márciusában fog megjelenni a Playstation 3 exkluzív Gran Turismo 5. A dátum mellé egy új trailer is érkezett.

TGS 2009: Az első nagy galériafrissítés

Megérkezett az első nagy adag screenshot a TGS 2009-ről. Van Bad Company 2, Dantes Inferno, FIFA 10, Halo ODST, NFS, Splinter Cell, és még sok más!

TGS 2009: Dawn of War II: Chaos Rising hírek

A Relic nemrég hivatalosan is bejelentette, hogy 2010 folyamán kívánja kiadni a a Warhammer 40.000: Dawn of War II első kiegészítőjét, a Chaos Risingot.

TGS 2009: Elkezdődött a show!

A mai napon hivatalosan is elkezdődött a Tokyo Game Show. A japán játékkiállítás legfontosabb híreit megtalálod itt, a Gamekapcson!

TGS 2009: The Settlers 7 bejelentés és média

Már készül a The Settlers című sorozat legújabb darabja, melyben birodalmunk sikere ezúttal is három fontos dologtól függ majd: harcászat, tudomány, és kereskedelem.