The Witcher 2: Assassins of Kings PC, X360

A nagysikerű The Witcher második része, amely PC-re jelent meg először, később pedig a bővített változat már Xbox 360-on is napvilágot látott.
1358330400

A Witcher 3-ra célozgat a CD Projekt RED?

Egyre több jel mutat arra, hogy február elején a The Witcher harmadik részét mutathatja be a CD Projekt RED. Most éppen egy teaser képet kaptunk, ami a találgatások szerint szintén a bejelentésre céloz.
1357889400

Közeleg a The Witcher 3 bejelentése is

A CD Projekt fontos üzenetet rejtett el a Cyberpunk 2077 tegnap megjelent előzetesében, a lengyelek február elején ugyanis egy másik bejelentésre is készülnek, ami viszont minden bizonnyal a The Witcher 3-ra vonatkozik majd.
1354540677

Adventi naptár PlayON módra

A PlayON csapata is készül már a karácsonyra, a közelgő ünnep jegyében minden nap más játékok leárazására számíthattok a forgalmazó részéről. Ma az Assassin's Creed: Revelations van soron.
1351504857

PlayStationre is megjelenhet a The Witcher

A lengyel Gadzetomania magazin mikrofonvégre kapta a CD Projekt RED fejesét, Adam Kicińskit, aki beszámolt a stúdió jövőbeli terveiről. Az interjúból kiderül, hogy a Cyberpunk 2077 mellett egy, még nem bejelentett dark fantasy játékon dolgoznak, és a nextgen PlayStationre is megjelenik a The Witcher.
1350651629

Végleges címet kapott a Cyberpunk

A minap lezajlott a CD Projekt RED sajtókonferenciája, ahol többek közt végleges(nek tűnő) címet kapott a közelgő nyitott világú szerepjáték, a Cyberpunk, és mozgásban is bemutatták a The Witcher 2 modszerkesztőjét. Geralt kalandja egyébként tegnap jelent meg Macre is.
1344668419

Modszerkesztőt kap a The Witcher 2

A CD Projekt bejelentette, hogy hamarosan elérhetővé teszi a REDkit nevezetű programot, ami egy minden igényt kielégítő eszközkészlet. Segítségével a tehetséges rajongók változatos modokat gyárthatnak a The Witcher 2 PC-s verziójához, sőt új kalandokat is készíthetünk - az utánpótlás nem áll meg.
1343635200

Multiplayer programozót keres a CD Projekt

Multiplayer programozót keresnek a The Witcher fejlesztői, ami azért is érdekes, mert a csapat eddigi játékaiból kimaradt a többjátékos mód. A CD Projekt RED bevallottan multis képességekkel bővítené a motorját, de egyelőre korai lenne következtetéseket levonni a lépésből - mondják.
1342591219

Megjelent a Vaják: A végzet kardja könyv

Írott formában is folytatódik Ríviai Geralt kalandja, hiszen hétfő óta megvásárolható a könyvesboltokban a Vaják: A végzet kardja című regény. Andrzej Sapkowski lengyel író ismét kitett magáért: a több történetet összefoglaló antológia egyszerre szórakoztat és elgondolkodtat.
1338404937

E3 2012: Cyberpunk - jön a CD Projekt új RPG-je

Nem csupán műfaji besorolásról van szó: tényleg Cyberpunk névre hallgat a CD Projekt vadi új szerepjátéka, mely az azonos című, papíralapú RPG-re épül. A futurisztikus jövőben a társadalom elvesztette emberségét, reális és brutális utópia ez, a stílus hamisítatlan védjegyeivel.
1337085000

A TERA vezeti a hazai játékeladási toplistát

A TERA jött, látott és letarolta a hazai játékeladási toplistát, olyan neveket utasított a háta mögé, mint a Battlefield harmadik része vagy a World of Warcraft előrendelői kártya. Valószínűleg nem kell különösebben ragozni, hogy ez csak keveseknek sikerül, hiszen a többi dobogósnak szinte bérelt helye van a toplistán...