Shattered Horizon

Online multiplayerre kihegyezett FPS a Futuremark gárdájától - a játék nagyon látványos, remélhetőleg más szempontból sem panaszkodhatunk majd rá!
Típus: FPS, Multiplayer, Sci-Fi

Rovio-kézen a Shattered Horizon fejlesztői

Felvásárolta az Angry Birdsről ismert Rovio a Shattered Horizon nevű FPS alkotóit. Az űrben játszódó lövöldét a benchmark programjairól ismert Futuremark játékos részlege hegesztette, a szintén finn vállalat a reményei szerint újra az elsődleges célterületére tud fókuszálni mostantól.

Több száz új kép landolt a galériában

Új Alan Wake, Clash of the Titans, Fallout: New Vegas, Kane & Lynch 2, Lost Planet 2, Metal Gear Solid, Rage és Super Mario Galaxy 2 képek érkeztek a galériába.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten jelenik meg PC-re és PS3-ra a Modern Warfare 2 első pályacsomagja, de most érkezik a PSP-s Fat Princess és a múlt héten mozikba került Iron Man 2 játékváltozata is.

Ingyenesen kipróbálható a Shattered Horizon

A hétvégén ingyenesen lehet játszani a Shattered Horizon című, többjátékos módra kihegyezett FPS-sel. Gravitációból nem túl sok, mókából viszont annál több van!

Hétfő esti galériafrissítés

Szokásos hétfő esti galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint a Skate 3, a Tony Hawk: Ride, az új Dead to Rigths vagy az Avatar: The Game.

Shattered Horizon - ízelítő a zenéből

Újabb videó érkezett a Futuremark első játékáról, a Shattered Horizonról. A videóban Markus Kaarlonen, a játék zenéjének szerzője válaszol a fejlesztők kérdéseire.

Mozgásban a Shattered Horizon

Ingame videó érkezett a Futuremark Games Studio nem is olyan rég bejelentett játékáról, a kizárólag PC-re megjelenő Shattered Horizonról.