UFC 2010: Undisputed

A THQ verekedős játékának újabb epizódja, amely Playstation 3-ra és Xbox 360-ra érkezik.

Az új Red Dead miatt szerepelt gyengén a UFC

A THQ marketing igazgatója is megerősítette egy elemző korábbi feltételezését: a Red Dead Redemption miatt nem szerepelt túl jól idén az UFC hivatalos játékváltozata.

Nőttek a hardver-, csökkentek a szoftvereladások

Az amerikai eladások 6 százalékos visszaesést mutattak júniusban annak ellenére, hogy az Xbox 360, illetve PlayStation 3 eladások száma emelkedett.

A Red Dead Redemption volt a májusi kedvenc

Frissítve! - Kis késéssel ugyan, de befutott az NPD májusi toplistája, melyben az amerikai játék- és konzoleladásokat összesítették. A pálmát a Red Dead Redemption vitte el.

E3 2010: Sony konferencia LIVEBLOG

Az E3-as konferenciák nagyágyúja mindig is a Sony volt, egészen a Ken Kutaragi-féle előadásoktól Jack Trettonig. Nézd velünk élőben a 2010-es bemutatót!

UFC 2010: Undisputed

Mennyire elfajult a mai világ: nagycsöcsű amazonokkal szórjuk egymásra a varázslatokat úgynevezett verekedős játékokban, közben próbáljuk kiakasztani a dühmérőt, hogy még látványosabb trükkökkel kápráztassuk el a nagyérdeműt. Jól van, persze. Nem mondta még ezeknek senki, hogy az igazi bunyó az állóképességről, a felrepedt szemöldökről és a nyers erőszakról szól?

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megint jó kis hétnek nézünk elébe, jön a Blur, a Super Mario Galaxy 2, a ModNation Racers, az UFC 2010 és az SBK X is - van miből válogatni, az már biztos!

A THQ is beszáll a használt játékok elleni harcba

A THQ is reagál, és beszáll az Electronic Arts múlt héten kezdődött, használt játékok ellen kezdett kampányába - az első zászlóvivő a UFC 2010 lesz.

E3 2010: Ezek a játékok már biztosan kint lesznek

Vészesen közeleg az idei E3, így az IGN gondolt egyet, és összeszedte azokat a címeket, amikkel már biztosan összefuthatunk a júniusi expón.

UFC 2010 - megindult a videólavina

Nem kevés új videó került fel a netre a hamarosan megjelenő UFC 2010-ről. Annyi a látnivaló, annyi az infó, hogy legjobb, ha cseppentetek a szemetekbe, nehogy kiszáradjon.

UFC 2010 - bemutatkozik a karrier mód

A tegnapi nyúlfarknyi EA Sports MMA videóra válaszként ma megkaptuk a "konkurencia" előzetesét, melyben a karrier módról tudhatunk meg egy-két újdonságot.