UFC 2010: Undisputed

A THQ verekedős játékának újabb epizódja, amely Playstation 3-ra és Xbox 360-ra érkezik.

Vadi új screenshotok landoltak a galériában

Ajánlatunk unalmas szombat délutánra: APB, Enslaved, FIFA, Final Fantasy XIV, Lost Planet 2, Nier, Star Wars: The Old Republic, Two Worlds 2, UFC. Soroljam még?

E3 2010: Új bunyós játékot mutat be az E3-on a THQ

Új verekedős játékot fog bemutatni az E3-on a THQ. A kiadó annyit már elárult, hogy sok lesz benne a közelharc, de amúgy hét lakat alatt őrzik az új játék minden részletét.

Videonégyes a UFC 2010: Undisputed-ről

Négy új kézikamerás felvétel látott napvilágot a UFC 2010: Undisputedről. A videók lenyűgözőek, érdemes is minden bunyóőrültnek meglesnie őket!

Hétfő délutáni galériafrissítés közel 200 új képpel

Ma délutáni összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a Castlevania: Lords of Shadow, az F1 2010, a Final Fantasy XIV és a Red Dead Redemption.

Brutális screenshot-felhozatal hétfő estére

Új Aliens vs. Predator, Dragon Age: Origins - Awakening, Nier, Star Trek Online, Supreme Commander 2 és UFC 2010 képek várják az érdeklődőket mai összeállításunkban.

Brock Lesnar pózol a UFC 2010 borítóján

Idén a jelenlegi nehézsúlyú bajnok, Brock Lesnar feszít majd a UFC 2010: Undisputed borítóján, jelentette be Dana White, a bajnokság elnöke.

UFC 2010: Undisputed - akarsz közéjük tartozni?

Most már biztos, május 25-én boltokba kerül az UFC 2010: Undisputed. Az új trailer nem mutat túl sokat, kedvcsinálónak azonban bőven megteszi.

VGA 2009 összefoglaló, díjak, leleplezések

Véget ért a videojátékok Oscar gálája, a VGA 2009. Számos nagy nevet lelepleztek, de tetemes mennyiségű új trailert is láttunk a jövő év sikervárományosairól!

Május végén érkezik a UFC 2010: Undisputed

Bár a UFC 2010 hivatalos bemutatójára estig várni kell, a Gamestop már jó előre megszellőztette a verekedős játék megjelenési dátumát - ezt a THQ is megerősítette.

UFC 2010 - Bemutatkozik az idei VGA-n

Lassan érkeznek az információk azon játékokról, amelyek az idei Video Game Awards rendezvényen kerülnek majd bejelentés. Ilyen lesz a UFC Undisputed 2010 is.