UFC 2010: Undisputed

A THQ verekedős játékának újabb epizódja, amely Playstation 3-ra és Xbox 360-ra érkezik.
1381418460

Perel a THQ a UFC miatt

Úgy tűnik, visszajár kísérteni a THQ, a cég (vagyis ami maradt belőle) beperelte az Electronic Artsot és a Zuffát a UFC-jogok miatt. Szerinte a két vállalat kikosarazta őt, most kártérítést követel.
1367135237

Kiknek tartozik a THQ?

Most, hogy sikerült túladni a THQ játékain, jöhetnek a követelések: hitelezőknek, kiadóknak, fejlesztőcsapatoknak és volt munkatársaknak is tartozik a becsődölt vállalat többek között.
1339333851

Valójában bukás volt a UFC Undisputed

Noha a THQ bajban van, ez kétségtelen, a korábbi kommunikáció alapján azt hihettük, hogy a UFC-széria jól tejelt a kiadónak. Michael Pachter elemző szerint ez egyáltalán nem volt így, a THQ azért adta el UFC-jogokat az Electronic Artsnak, mert már a legutóbbi UFC sem aratott túl fényes sikert.
1338891471

E3 2012: Itt az EA-UFC paktum, pápá THQ!

Az Electronic Arts tegnapesti sajtókonferenciájának nagy meglepetése volt, hogy a kiadó váratlanul felkonferálta a UFC elnökét, majd több évre szóló megállapodást jelentett be az MMA-s szervezettel. A bejelentés függvényében a THQ nem tartja meg a UFC-szériát fejlesztő csapatát, bezárja a stúdiót.
1318149708

Jönnek az élő UFC-meccsek Xbox Live-ra

Bár a hazai felhasználóknak valószínűleg inkább csak érdekesség, december 1-jén letölthetővé válik az Xbox Live-on a UFC-alkalmazás, amely segítségével élőben követhetjük majd a MMA-bajnokság eseményeit. Minden mérkőzésért külön kell fizetni, cserébe pedig egy rakás kiegészítő feature-t kapunk.
1292410811

Beperelte a UFC tulajdonosa a Ubisoftot

Az Ultimate Fighting Championshipet birtokló vállalatnál, a Zuffánál a Fighters Uncaged borítója vágta le a biztosítékot, amelynek a hátoldalán nagy betűkkel szerepel az "ultimate fighting" kifejezés - a Zuffa szerint ez az ő védjegyük, és most a borítók megsemmisítését és pénzbeli kártérítést követelnek.
1290081625

Video Game Awards 2010 - a jelöltek listája

Mint a téli E3-at, úgy várjuk a Video Game Awardsot, annyi érdekes bejelentésre számítunk. Persze a Spike által megrendezett díjátadó lényege ettől függetlenül még mindig az év legjobb játékainak megválasztása, úgyhogy vegyük is elő a jelöltek listáját gyorsan, nézzük meg, kik a legesélyesebbek idén!
1287559941

2018-ig gyárthat UFC-játékokat a THQ

THQ-napokat tartunk, egyre-másra záporoznak az erősen üzleti jellegű bejelentések a THQ-tól. A SpongyaBob-licenc megújításáról már beszámoltunk, most pedig a UFC-jogok vannak soron: 2018-ig kizárólag ez a kiadó készíthet majd MMA-játékokat az Ultimate Fighting Championship nevével fémjelezve.
1283772526

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Izgalmas hét vár ránk, bőven lesz új - és ami fontosabb: érdemleges - megjelenés minden platformon. Kiegészül az Aion, új fejezetekkel bővül a Mass Effect 2 és a Dragon Age: Origins, valamint Pókember és Batman is harcba lendül majd - igaz, két egészen más stílusú játékban.
1283346063

TGS 2010: Sega, Konami, Level-5, Tecmo felhozatal

A Tokyo Game Show általában a japán fejlesztők feszítéseinek színhelye, viszonylag kevés külföldi részvetellel. Valószínűleg idén sem lesz ez másként: a show egyre közeledik, s most néhány japán nagyágyú felfedte azokat a címeket, melyekkel biztos találkozhatunk majd a japán fővárosban.