Star Wars: The Force Unleashed 2 , DS, IPHONE, PC, PS3, X360

A LucasArts nagysikerű akciójátékának folytatása, melyben ismét a rejtélyes sith tanítvány bőrébe bújhatunk majd.
1289071499

Star Wars: The Force Unleashed 2 teszt

Mindig kockázatos dolog egy olyan szép és kerek, de legfőképpen befejezett történetet folytatni, mint amilyet a Force Unleashed első részében láthattunk. Még kockázatosabb dolog agyon hype-olni, ígérgetni és jó előre beharangozni, hogy mennyire jó lesz majd a folytatás. A Lucasarts viszont bevállalós fajta.
1288798971

Budapest Game Show 2010 - itt a részletes program

Jövő héten, november 10-én kezdődik Magyarország első számú játékkiállítása, a Budapest Game Show. Ahogy a korábbi években, úgy idén is lesznek előadások és bemutatók, amelyek során a hazai gaming sajtó munkatársai fognak beszélni a szezon leginkább várt játékairól.
1288169138

Így fest a The Force Unleashed 2 Wii-n

Eddig csupán Starkiller HD-konzolos kivetüléseit nyomatta a Lucasarts ezerrel, a Nintendo masinájának tulajdonosai ezért némileg hátrányban érezhették magukat. Még szerencse, hogy a megjelenés napjaiban azért befutott egy gameplay video a játékból. Fénykard hadonászás a Wii Remote-tal? Igen.
1287997342

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Friss megjelenésből ezen a héten is lesz bőven, igaz, az egyes játékok minősége hagy némi kívánnivalót maga után. A Fable III mindenesetre tuti vétel: Peter Molyneux (megint) forradalmi munkát ígért, és mi nem bírjuk ki, hogy nem tegyünk vele egy próbát - ja, hogy mi már napok óta teszteljük a végleges verziót?
1287581700

The Force Unleashed II és Black Ops gépigények

A sors úgy rendeltette, hogy az őszi-téli szezon két nagyágyújának PC-s gépigényei egyszerre fussanak be, én pedig úgy rendeltettem, hogy erről egyetlen hír szülessen. Mert PC-s gépigényekről írni nem éppen a legérdekesebb vagy legizgalmasabb dolog.
1287135709

Saját stúdiót alapított a Force Unleashed producere

Haden Blackman július végén hagyta ott a LucasArtsot, producerként dolgozott mindkét Star Wars: The Force Unleashed játékon. Már akkor tovább szeretett volna lépni a karrierjében, s mint kiderült, ez számára egy saját stúdió megalapítását jelentette: megszületett hát a Fearless Studios, fogadjuk szeretettel!
1286606401

The Force Unleashed II - megjelenés előtti trailer

Az október 29-én érkező Star Wars: The Force Unleashed II megjelenéséig már nem kell sokat aludni, a LucasArts jól ért a kedélyek borzolásához. Most egy új bemutatóval szolgálnak, amely a jelek szerint már az utolsó kedvcsináló lesz egyben. Starkillert nehéz megállítani.
1286433810

Jövő héten jön a Force Unleashed 2 demója

Már a megjelenés előtt betekintést nyerhetünk a Lucasarts közelgő, minden határt átszegő The Force Unleashed 2 játékába. Starkiller egynéhány új képessége is elérhetővé válik, valamint a teljes játék első pályáján tehetünk egy röpke kiruccanást.
1285852802

2012-ben jön a 3D-s Star Wars

A filmes híreket kevésbé szoktuk erőltetni, a Cooltúra rovatunk is csupán havi néhány kritikára korlátozódik, azonban a legutóbbi hírek mellett mi sem tudtunk szó nélkül elmenni: a Star Wars-sorozatot újra adni fogják a mozikban, ezúttal viszont 3D-ben - hiába, az Avatar tényleg elindított valamit.
1284903375

BioShock Infinite - az első gameplay jelenetek

Geoff Keighley és a Gametrailers TV visszatért, méghozzá nem is akármilyen anyaggal! A Star Wars: The Force Unleashed II, a LittleBigPlanet 2 és a Fallout: New Vegas bemutatása mellett az új BioShockra is szakítottak némi időt - most láthattok először gameplay jeleneteket a játékból!