Mass Effect 3 PC, PS3, WIIU, X360

Shepard kalandjai tovább folytatódnak a nagyszerű szerepjáték harmadik felvonásában. A játékhoz DLC-k is elérhetők természetesen.

A kedvenc Xbox 360-játékaink

A Microsoft a héten bejelentette, hogy leállítja az Xbox 360 gyártását, ezzel pedig az egyik kedvenc konzolunk búcsúzott. Most egy picit visszaemlékezünk, elmondjuk, mely játékokhoz kötődnek a legkedvesebb emlékeink a platformon!

Interjú a Digic Pictures-szel

Hazánk legsikeresebb animációs stúdiójának sikerszériája meredeken ível felfelé, legutóbb a CoD: Advanced Warfare átvezetőit rakta össze a Digic Pictures. Emellett mi sem mentünk el szó nélkül, mikrofonvégre kaptuk a srácokat.

Mass Effect 3 - Extended Cut DLC teszt

Te is úgy gondoltad, hogy a Mass Effect 3 végét Shepard csak álmodta, hiszen kész elmélet tengerek épültek erre? Nem érted, pontosan mi is történt a végső képsorokban? Nem érted, hogyan tehették ezt veled? A kibővített befejezéssel talán választ kapsz kellemetlenkedő kérdéseidre…

A Mass Effect-fiaskó

Visszatért a múlt hónapban, gondolatébresztő jelleggel elindított rovatunk, melynek célja, hogy én leírok dolgokat, amiről aztán a kommentekben Ti is elmondjátok a véleményeteket. Ebben a hónapban a témánk eléggé specifikus lesz, ugyanis a BioWare-ről, valamint a Mass Effectről szeretnék egy kicsit elmélkedni.

Mass Effect 3 teszt

Minden kornak megvannak a maga legendái. Ezek eleinte valós eseményeken alapuló, szájhagyomány útján terjedő történetek voltak, majd regények lettek, melyekből később filmek készültek. Úgy tűnik azonban, hogy a modern kor legendái immáron játékok is lehetnek…

Mass Effect 3 demóteszt

Az EA Magyarországnak köszönhetően szerény szerkesztőségünk hozzájutott egy korai demókódhoz, ami több, mint boldogsággal töltötte meg eme hideg napokban rommá fagyott szívemet, így azonnal bele is vetettem magam Shepard eddigi legnagyobb kalandjának ízelítőjébe.

Mass Effect 3 előzetes

A reaperek mindent elsöprő támadást indítottak a galaxis ellen. Elsődleges célpontjuk a Föld, amely pár óra alatt elhullott. Shepard és bandája tehetetlen, úgy tűnik, hogy a civilizált világ ismét teljesen elpusztul. Vajon hogy lehet kimászni egy ilyen reményelen helyzetből? Előzetesünk felkészít a galaktikus háborúra!