Mass Effect 3 PC, PS3, WIIU, X360

Shepard kalandjai tovább folytatódnak a nagyszerű szerepjáték harmadik felvonásában. A játékhoz DLC-k is elérhetők természetesen.
1354802400

Úton a Mass Effect 3 következő DLC-je

A BioWare újabb egyjátékos DLC-t fejleszt a Mass Effect 3-hoz, ráadásul igazi nagydobásra készül, a munkálatoknál az eddigi írók és zeneszerzők többsége felvonul, sőt még Seth Green is visszatér.
1354780825

Nintendo Direct: megjelenési dátumok, videók

A Wii U megjelenése után már a játékfelhozatal miatt érdemes követni a kiotóiak bemutatóit. Tegnap hozzávetőleges megjelenési dátumot kapott egy sor first-party cím, az új előzetesekről már nem beszélve.
1354717172

Launch traileren a Mass Effect Trilogy

Shepard kapitány már három epikus kalandot élt meg, de nem biztos, hogy minden rajongó ki tudta próbálni a trilógiát. A BioWare szerepjáték-sorozata a héten jelenik meg gyűjteményként, így újabb előzetessel gazdagodtunk.
1354690800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz egy-két érdekes cím, jóllehet az igazi megjelenési dömping már lecsengett, nincs más dolgotok, mint vásárolni és játszani. Még szerencse, hogy közeleg az év vége, lesz idő rá bőven!
1354010404

Launch traileren a Mass Effect 3 Omega DLC-je

Ma jelenik meg a BioWare szerepjátékának single player bővítménye, az Omega DLC. Shepard kapitány és Aria véres csatát vívnak majd az Omega állomásért. Lássuk a kiegészítő megjelenését beharangozó előzetest!
1353934800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megtelt könnyel a szemünk, új résztvevővel bővült a heti játékmegjelenéseket összegző rovatunk. Bizony: a héten kerül boltokba a Wii U, és természetesen egy raklapnyi cím érkezik majd mellé.
1353436979

Mass Effect 4 - előzmény vagy folytatás?

A BioWare nem csinál titkot belőle, hogy dolgozik az új Mass Effecten, azonban a munkálatok még csak az előkészületi fázisnál tartanak. Erről mi sem árulkodik jobban, minthogy Casey Hudson is arról kérdezte a rajongókat, hogy szerintük előzmény vagy folytatás legyen az új játék.
1352799861

Frostbite 2 motorra épít az új Mass Effect is

A BioWare blogján a montreali stúdió igazgatója erősítette meg, hogy az új Mass Effect immár náluk készül, ráadásul a Frostbite motorra épül. Az úriember szerint számíthatunk rá, hogy belenyúlnak az eddig ismert formulába, viszont a jól ismert alappilléreket nem rombolják le.
1352550600

Mozog a Mass Effect 3: Special Edition

Hamarosan mindenki ráteheti a mancsát a Nintendo új konzoljára, és örömmel veheti tudomásul, hogy egy csomó játékkal játszhat, amit hónapokkal korábban már végigtolt egy másik gépen. Akárhogy is, a BioWare rettenthetetlenül készíti a spéci Wii U-kiadást.
1352301827

Mass Effect 3 - képek az új DLC-ből

Ez még kimaradt tegnapról, de nem mehetünk el mellette: a BioWare két képet mutatott be, amin a Mass Effect 3 Omega DLC-jében bemutatkozó turian hölgy szerepel. Ezen felül kiderült, hogy Wii U-ra a konzol premierjekor érkezik a játék, nem kell rá hónapokat várniuk a Nintendo-hívőknek.