Hunted: The Demon's Forge PC, PS3, X360

Brian Fargo és az inXile Entertainment akció-szerepjátéka, elsősorban cooperative multiplayerre kihegyezve.
1309345259

Huszonöt éves lett a Bethesda

Tegnap ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját a marylandi Rockville-ben székelő vállalat, portfóliójában számos nagysikerű frencsájz áll, gondoljunk csak a The Elder Scrollsra, vagy mostanában a Falloutra. Az utóbbi időkben olyan nagynevű csapatokkal bővült a cég, mint az id Software.
1308669998

Hunted: The Demon's Forge teszt

Senki nem várt egy ilyen játékot, főleg nem az InXile Entertainmenttől. Aztán egyszer bemutatták, s rögtön a várólistánk élére került a fantasyvel keresztezett Gears of War. A Hunted: The Demon’s Forge az év egyik legjobb játéka lehetett volna, amire örökké emlékeznénk. Ehelyett viszont valószínűleg az év legközépszerűbb alkotásaként fogjuk elfelejteni.
1306859055

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kissé megkésve, de összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját, ám látszólag nem is nagy gond, hogy nem kapkodtuk el: a mostani felhozatal sem lett túl bőséges, ami vagy azt jelenti, hogy a kiadók gondolnak a vizsgaidőszakban szenvedő diákokra, vagy szimplán közeleg az uborkaszezon.
1306483256

Launch traileren a Hunted: The Demon's Forge

Szép csendben megjelenik a jövő héten a Bethesda akció-RPG-je, mely számos nagynevű elődből vesz elő ötleteket, ám szerencsére a sima copy-paste mellett igazi nagyágyú fejlesztők is közreműködtek a munkálatokban. Nem kapott nagy marketinghadjáratot a kiadótól, illendő nem lecsúszni róla!
1305977400

Hunted - fejlesztői naplón a hangok és zenék

A múltkor láttuk, mennyire fel tud dobni egy fantasy játékot az, ha Lucy Lawless is a hangját adja hozzá, most pedig azt látjuk, hogyan készültek maguk a hangok és a zenék. Pontosabban inkább azt, hogy a fejlesztők hogyan gondolkoznak ezen elemek fontosságáról, és mennyire veszik komolyan.
1304780400

Hunted: The Demon's Forge - mesél a környezet

Újabb fejlesztői naplót kaptunk a Hunted: The Demon's Forge-ból. A játékot fejlesztő inXile Entertainment fontosnak tartotta, hogy a játék környezete maga is közreműködjön a Hunted történetének elmesélésében, ezért igyekeztek azt a lehető legrészletesebbre, leglátványosabbra és leghangulatosabbra alakítani.
1304004600

Lucy Lawless és a Hunted: The Demon's Forge

Úgy tűnik, hogy Lucy Lawless vonzódik a sci-fi és a fantasy dolgokhoz. Az egykori Xéna fontos szerepet játszott napjaink legjobb sci-fijében, a Battlestar Galacticában, most pedig az ígéretes Hunted: The Demon's Forge-hoz kölcsönzi bársonyos hangját. Ebből kaphatunk most egy kis ízelítőt.
1297358393

Gameplay traileren a Hunted: The Demon's Forge

Rövid, de annál hangulatosabb trailert kapott a Bethesda Softworks és az inXile Entertainment legújabb közös projektje, a Hunted: The Demon's Forge. A kooperatív mókára kihegyezett akciójátékot a harmadik generációs Unreal Engine hajtja, és a látványt nem is érheti panasz.
1292919681

Videón a Hunted: The Demon's Forge világa

Baljós hangulatú trailer érkezett az inXile csapatának legújabb játékáról, a Hunted: The Demon's Forge-ról. A játék amolyan fantasy Gears of War lesz: főhősei vállvetve rontanak neki több ezer ellenfélnek, a kooperatív módban az egyik játékosnak a közelharc, a másiknak a háttértámogatás nemes feladata jut.
1280314560

GC 2010: Bethesda felhozatal

Lassan elkezdhetünk készülődni a GamesCom 2010-es dömpingre, melynek első szellőjeként a Bethesda bejelentette, milyen játékokkal készül a kiállításra.