Hunted: The Demon's Forge - mesél a környezet

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 7.
  • Videó
Link másolása
Újabb fejlesztői naplót kaptunk a Hunted: The Demon's Forge-ból. A játékot fejlesztő inXile Entertainment fontosnak tartotta, hogy a játék környezete maga is közreműködjön a Hunted történetének elmesélésében, ezért igyekeztek azt a lehető legrészletesebbre, leglátványosabbra és leghangulatosabbra alakítani.

És ami azt illeti, ez sikerült is nekik. A harmadik generációs Unreal Engine-t eddig sem kellett félteni, ha lepukkant katakombákat és felégetett, lerombolt városokat kellett lemodellezni, de az alábbi videót látva elmondhatjuk, hogy a fejlesztők is szívügyüknek tekintették, hogy a játékbeli környezet még inkább beszippantsa a játékosokat. A videóban szó lesz a játék saját szerkesztőprogramjáról is: ebben a játékosok is újabb dungeonöket dobhatnak össze, ha kivesézték a Hunted minden szegletét.

A Hunted megjelenése június 3-án várható Európában, PC-n, PS3-on és Xbox 360-on keressük majd.

10.
10.
Nos, azt hiszem el vagyunk és leszünk mostanság halmozva kellemes kis dungeonokkal, gyakni való szörnyekkel. Aztán fps téren is egész jó a felhozatal, szóval jó évet fogunk zárni !
9.
9.
Dogmatix
#8: Nekem egyébként az animációk annyira nem jönnek be így video alapján. De én sose bírálok a végleges játék előtt :)
8.
8.
HerodPK
Ird mar le nekem miert gagyi:) felsorolsz 5 normalis érvet visszavonom és elismerem szakértelmed a kitikkusok kozt:)
7.
7.
HerodPK
Végre 1 jo kis Co-Op game:)spanommal nagyon varjuk:)
Jozsi te meg hagy mar abba annyira negativ vagy..... nem tom meik cégnél dolgozo main designer ként hogy ennyira ismersz mindent de neked minden csak szar .....utolso 10 game testbe biztos ott a kommented hogy Szar gagyi etc......aaaa idegesito vagy:)
6.
6.
Django
Erre a játékra én is kiváncsi vagyok, de kicsit neccesnek tűník, de majd meglátjuk mi lesz...
5.
5.
Dogmatix
majd meglátjuk mi lesz belőle. Úgy látom ezt is inkább konzolra fejlesztik. Kíváncsi vagyok PC-n mit fog tudni... Lehet nagyot fog koppanni, de van benne fantázia. Hajrá! Kéne már valami jó játék amivel le tudom magam foglalni akár évekig.
4.
4.
giga321
Hát szerintem egy próbát megér.
3.
3.
Józsi_Doe
Nem szépítem: ez gagyi lesz, gyerekek.
2.
2.
Sarkadi
Én is várom már,remélem nem csalódok benne,bár jónak néz ki! :P
1.
1.
daenath
Mar alig varom hogy ra tegyem a mancsom a jatekra, az mar csak hab a tortan hogy szulinapom elott 3 napal jelenik meg, meg is ajandekozom magam vele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...