Final Fantasy IX

A PlayStation 1-re megjelent klasszikus talán a PlayStation Networkön keresztül válhat majd halhatatlanná.

PC-re is megjelenik a Final Fantasy IX

A Square Enix idén is gőzerővel tolja majd a Final Fantasy-sorozatot, nem csak a várva-várt Final Fantasy XV kerül boltokba, de a Final Fantasy IX is kap egy PC-s, illetve mobilos átiratot.

Új sidequestet fedeztek fel a Final Fantasy IX-ben

On-disc extra tartalom 2000-ből, mondhatnátok: új mellékküldetést fedeztek fel a Final Fantasy IX-ben, igaz, már évekkel ezelőtt utaltak a létezésére, csak valószínűleg senki nem csinálta meg.

Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

Folytatódik a rövid hírösszefoglalónk: megjelent a Fallout: New Vegas új javítása; az EA fogja kiadni a Star Wars: The Old Republicot; a végtelenségig tarthat majd a Crysis-sorozat; jövőre indul a Civilization Network; továbbá decemberben mutatják be a Saints Row 3-at és a moziadaptációt.

Visszavonulna a Final Fantasy atyja

Az év végén megjelenő The Last Story címe árulkodóbb, mint elsőre gondolnánk: Hironobu Sakaguchi valóban a visszavonulást fontolgatja, árulta el a csapata blogján.

Online stratégiát vált a Square Enix

Komoly változásokon esik át a Square Enix online játékokra vonatkozó stratégiája: a kiadó szerint a piac átalakult, ők pedig továbbra is az élen akarnak maradni.

Nyugati szerepjátékon dolgozik a Square Enix

Már régóta tudjuk, hogy a Square Enix valami brutális új szerepjátékon dolgozik, David Hoffman most azonban azt is elhintette, hogy nyugati fejlesztőktől jön a cucc.

A Final Fantasy IX is felkerülhet a PS Networkre

A Square Enix szerint rengetegen kérték már tőlük, hogy a Final Fantasy IX is letölthető legyen a PlayStation Networkről - ha minden igaz, erre sor is kerülhet majd.