Új sidequestet fedeztek fel a Final Fantasy IX-ben

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 28.
  • Érdekesség
Link másolása
On-disc extra tartalom 2000-ből, mondhatnátok: új mellékküldetést fedeztek fel a Final Fantasy IX-ben, igaz, már évekkel ezelőtt utaltak a létezésére, csak valószínűleg senki nem csinálta meg.

A Final Fantasy IX 2000-ben jelent meg, de még mindig tartogat meglepetéseket: egy GameFAQs-fórumozó a játék 2004-ben boltokba került kézikönyvében, a Final Fantasy IX Ultimaniában bukkant rá egy mellékküldetésre, amit valószínűleg eddig senki nem teljesített.

Aminek valószínűleg az az oka, hogy az nemcsak a könyvben van alaposan elrejtve (az 557. oldalon lehet olvasni róla), de odajutni sem egyszerű. A fórumban részletesen lehet tájékozódni a dolog mikéntjéről, szinte pezsegnek a bejegyzések a fejleményektől. Azóta egy másik júzer megcsinálta a küldetést, egy harmadik pedig a YouTube-ra is feltette a végigjátszását.

19.
19.
aRkye
VII, VIII, IX, X! Hatalmasak voltak! Amik ezek után jöttek, már nem nyújtották azt ez érzést és hangulatot, mint amilyet az elődök. De ettől még nem fikázom a sorozatot, hisz felejthetetlen élményt nyújtottak a régi epizódok, kárpótolnak a mostani bakikért. :)
Nem lepődök meg ezen a híren, hisz annyira összetett játék volt mind, amilyenhez ritkán van szerencsénk.
14.
14.
aordog
Mekkora egy beteges sidequest!
Ezt most fedezték fel? Hihetetlen, komolyan mondom, hogy elképesztö! Ha annak idején ezt tudtam volna, akkor sem foglalkoztam volna vele.
Aki ezt meglelte, annak küldjétek el az arcképét!
Elképzelt személyleíräs: 180 körüli magas férfi, alultäplält kb. 65 kg, soväny arc, täskäs szemek.
Legutoljära egy Final Fantasy kapucnis fekete pulcsiban lättäk.. ez mär 2 hete, mivel azota nem jött ki a szobäjäbol. Ällítolag most is egy régebbi
"ügyön" dolgozik!
13.
13.
Type R
Èn grandiát szeretnék nagyon a második rész dreamcasten örök szerelem marad:-))) igen az tényleg minőségi de akkor az ff7 -8? EPIC
10.
10.
Deadpool
Mik nem vannak :D Engem a Morrowind lepett meg anno :D egy Orc tag magát Khajitnak(nem biztos, hogy így kell leírni) hitte magát :D hiába kerestem a játékban, nem találtam meg, miért is :D

Doomsdaytől pedig csak a megszokott fitymálás, nem kell vele foglalkozni :)
9.
9.
Type R
Hozzám jöhet dögivel a sok japán szar!!;-) doomsday te ne is erőltesd a buksid jrpg fejtörőkke csak belefájdul..
5.
5.
jszili32
Szoval ezt a questet még eddig senki nem találta meg!?
A Final Fantasy tényleg nagyon jó, én a XII-t játszotam végig és még abba is volt egy csomó quest lehetőség.
Hát igen, a japánok a legjobb játékgyártók!!!
4.
4.
Type R
A jó öreg ff még ennyi év után is meg tudja lepni az embert:-)
3.
3.
Sun9us
Az nem gáz, ha emiatt nem kezdem újra? :D
Mellesleg az Oblivion-ba van egy barlang, és a mélyén, egy csapóajtó, amire azt írja ki, hogy kulcs kell hozzá. (ne kérdezzétek hol, fejből nem tudom.) Sehol sem találtam a közelben, így utána néztem fórumokon, és azt írták, hogy egy véletlenül a játékban felejtett, félkész quest. Ha az ember beírja a falon átmenést, akkor egy félig kész terembe jut, de amúgy nincs fojtatás, és kulcs sem létezik hozzá.
2.
2.
Ez egy sidequest? Mi az isten volt ez? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...