God of War: Ghost of Sparta PSP

Új PSP-s God of War készül: a Ghost of Sparta ott folytatja a sztorit, ahol az eredeti PS2-es játék abbahagyta.
1292143731

Video Game Awards 2010 - a nyertesek

Idén is túlestünk a Video Game Awardson, a rendezvényen papírforma szerint egy raklapnyi új címet jelentettek be. Mi livebloggal, valamint az új bejelentések és trailerek megosztásával kedveskedtünk nektek - VGA-tudósításunkat az egyes kategóriák nyerteseinek felsorolásával zárjuk!
1292138957

Mortal Kombat - videón Kratos

Bár VGA-s meglepetésnek szánták, már napokkal ezelőtt kitudódott, hogy a God of War sorozat főhőse, Kratos is szerepelni fog a Mortal Kombatban. Most őt vehetjük szemügyre akció közben egy rövid, CG trailer keretei között - az biztos, hogy a hányatott sorsú hős tökéletesen helyt áll Scorpionék között!
1292117580

Video Game Awards 2010 LIVEBLOG

Kicsit megkésve ugyan, de itt vagyunk a Spike TV házi rendezvényén, ami nem csupán az év játékairól fog szólni, hanem egy halom játékbejelentéssel is kecsegtet. Minden eddiginél markánsabb felhozatal ígérkezik, szóval szemből csipát kitörölni, lássuk miért fogunk sóvárogni az elkövetkezendő hónapokban.
1291813200

Kratos az új Mortal Kombat PS3-as verziójában

Gőzerővel döcög a jövő évi megjelenés felé a Mortal Kombat, így már lassan olyan finomságok is napvilágra kerülnek, mint a szereplőgárda extrái. Ami annak fényében különösen ironikus, hogy még a klasszikus MK szereplők teljes listáját sem ismerjük.
1291651220

Az élen nyitott itthon a Gran Turismo 5

Itthon is tarolt a Gran Turismo ötödik része: a PS3-exkluzív autóverseny annak ellenére utasította lazán maga mögé a FIFA-t, a Call of Duty-t, a Need for Speedet és a World of Warcraftot, hogy egyetlen platformon érhető el. A kérdés, hogy meddig húzza ki az élen, elvégre Angliában egy hétig tartott a siker.
1291024846

Második helyen nyitott az NFS: Hot Pursuit

Nem sikerült megdönteni a Call of Duty: Black Ops csúcsát, a hidegháborús FPS továbbra is magabiztosan vezeti a hazai játékeladási toplistát. Az aranyérem jórészt a PC-s verziónak köszönhető, amely még mindig első helyen áll, szemben a konzolos verziókkal, ahol az újoncok ki tudtak fogni a játékon.
1290421384

Az élen nyitott itthon a Call of Duty: Black Ops

A papírforma szerint az összesített toplista élén nyitott a Call of Duty: Black Ops, miután minden platformon kiugró helyezést ért el - az új résznek egyedül a Nintendo-konzolokon gyűlt meg a baja a szokásos Mario és Sims játékokkal, de mint tudjuk, ezek a változatok kicsit mások, mint a HD-verziók.
1290344400

PSP - már a kezdetektől halálra volt ítélve

Érdekes dolog ezt hallani a Ready at Dawn egyik munkatársától, akik pont most jöttek elő egy hatalmas PSP-s sikerjátékkal, a God of War: Ghost of Sparta című remekművel. És mégis: úgy tűnik, hogy a fejlesztők szerint a PSP már eleve halálra volt ítélve, s reménykednek a jobb folytatásban.
1290110800

God of War: Ghost of Sparta teszt

A valaha hatalmas fényükben tündöklő Playstation-exkluzív címek közül nem sok olyan akad, ami képes volt az elmúlt évek alatt betonbiztosan tartani magát pozíciójában. A nem véletlenül sikeres God of War sorozat viszont eme kevesek egyike, és nagyon valószínű, hogy ez így is fog maradni.
1290081625

Video Game Awards 2010 - a jelöltek listája

Mint a téli E3-at, úgy várjuk a Video Game Awardsot, annyi érdekes bejelentésre számítunk. Persze a Spike által megrendezett díjátadó lényege ettől függetlenül még mindig az év legjobb játékainak megválasztása, úgyhogy vegyük is elő a jelöltek listáját gyorsan, nézzük meg, kik a legesélyesebbek idén!