Kratos az új Mortal Kombat PS3-as verziójában

  • Írta: InGen
  • 2010. december 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Gőzerővel döcög a jövő évi megjelenés felé a Mortal Kombat, így már lassan olyan finomságok is napvilágra kerülnek, mint a szereplőgárda extrái. Ami annak fényében különösen ironikus, hogy még a klasszikus MK szereplők teljes listáját sem ismerjük.

Mostanában egyre inkább bevett szokás a különböző verekedős anyagokban a vendégkarakterek szerepeltetése. Talán a leglátványosabb példa a Soul Calibur IV-ben feltűnő Darth Vader és Yoda mester, de az új Mortal Kombat sem akar kimaradni a sorból.

Éppen ezért Ed Boon és csapata úgy döntött, hogy a PS3-as verzióba beépítik a világ egyik legbrutálisabb karkaterét, a God of War főszereplőjét, Kratost, akinek egyébként nem csak a modellje és a saját animációi kerülnek be, hanem természetesen egyedi kivégzéseket kap, s mellé egy God of War témájú arénát is.

59.
59.
zsilvolgyi
58.
58.
hakydakillah
56. én ilyen noob stílus helyett sokkal jobban örülök egy jó meccsnek, mindegy ha elveszítem... Még nagyon öröm, ha összejön valaki ellen King full kombója, mert ha azzal valakit elkapok, annak annyi :-)

http://www.youtube.com/watch?v=USKRGaIbHOM
57.
57.
keiji maeda
#56: nah akkor ezek szerint teh is a tipikus segfej játékos vagy aki azért emgy fel hogy ahogy írtad is 1 kombó is elég csak győzzek ! hát már neharagudj deh mivel nem kapcs érte semmit se ha győzöl ezért rohadtul nem értem miért nem a játék a lényeg nekem csak az számít hogy jó meccs legyen és akkor ezek szerint teh nem találkozol a tekkenbe olyannal ki 8000mecset nyert és cak 1000mecset vesztet mert az ilyenek anyira agatlan fanok hogy köpni nyelni sem lehet. deh te is nyugodtan vedd el az olyan játékosok kedvét akik azért mennek fel online hogy egy jót játszanak ,mert neked csak az a lényeg hogy nyertem nyertem deh a tekken a legnagyobb hibás mert olyan hibák vannak benne hogy ha pl felrugod a másikat a levegőbe akkor sima kisütésssel ütögeted és a levegőbe tartod . ez szerintem rohadt nagy bénaság meg ha valakit a földön ütsz akkor ne venne le csak egy parányi életet akkor másris mindenki abbahagyná az igénytelenkedést és hagyná felkelni a másikat ! elmondanám hogy tekken 3 volt a legnormálisabb ott még nem lehetet enyire köcsögül játszani . ÉLJENEK A GYÖZELEMÉHES KÖCSÖGÖK!! mert ugye nem a fair play a lényeg!
56.
56.
Jinbobo
#47: Már a Tekken sem fiatal game, 94óta gyűjti a rajongóit. A Street fightert meg nem akarom leszólni, de a két nagy név mellett az nagyon elveszik. Remélem ez a mortal jó lesz, Kratos szerepelése csak egy plusz pont, de a gameplay még el lehet rontva. 51-es kommenthez szólva: Szerintem aki megtudja csinálni online-on hogy ne kellj fel, az ügyes gamer. Engem Tekkenbe még nem vertek meg úgy hogy ne tudjak megmozdulni sem. Online-on nem látványra megy a harc, hanem győzelemre! Egyszer nekem is írtak hogy milyen hülye vagyok amiért csak egy kombót használtam ellene(persze elvertem). Miért használtam volna több kombót ellene, ha az az egy is elég volt ellene?!
55.
55.
NECROSMOKE
Ez jól hangzik de nem kellene igy összekutyulni mindent.Ez is tiszta marketing fogás.A következő Medal of Honor-ba vagy Gears of War-ba benne lesz talán...Mario is XD
54.
54.
xbox verzióba meg tegyék bele Ryu Hayabusa-t. egy kaszával :D
52.
52.
ChainGun112
34: nem tudsz te semmit ; ) ----> 35. hozzászóló teljesen kifejtette a mondanivalómat. vele egyetértek én is.

51.
51.
Deadpool
Mondtam róla egy rossz szót is? Nem, csak elmondtam hogy ez a hír a Mortalról szol. Ezért nem kell a Tekkent említeni. Neked a Tekkenre áll fel, nekem meg a Mortalra, ennyi. Mindkét játék jó, de van egy olyan érzésem hogy online módjában, ugyanúgy lesz egy csomó igénytelen. Akik beállnak egy mozdulatra, vagy nem hagynak felkelni. Így rontva a játékot, pedig sok látványos és szép harcot lehetne csinálni. Sajnos szerintem a Mortal is ilyen lesz, de majd egy haver ellen :D
50.
50.
mark825
az nem lenne rossz ha lenne benn helghast :) de am igaza van wildlámának egy részben
49.
49.
mark825
azéert a TEKKEN-t ne szidd mer azis éppolyan jó.a TEKKEN jobb lenne a Mortálnál ha lenne benne kivégzés.De am várom milyen lesz.
48.
48.
Deadpool
Mortal Kombat, ez jó játék volt régen, a negyedik része nem a legjobb volt.De még az is tűrhető. Ha meg Kratost belerakják, hát rakják. Szerintem ez csak növeli az élvezeti faktorát. A Tekkent meg nem kell emlegetni. Az is egy játék, annak is megvan a saját rajongó tábora, és a Mortalnak is.A két tábort meg nem lehet meggyőzni hogy a másik játék a jobb. Inkább legyünk boldogok, hogy végre kilátásban van egy normális Mortal.
47.
47.
hakydakillah
46. Hát sajnos ilyenek mindig akadnak…

45 . Szerintem meg összes jó, egyáltalán nem magaslik ki a Tekken, mindegyikben vagy valami egyedi… A Tekken egy viszonylag nagyon „fiatal“ játék, főleg ha a MK vagy a Street Fighter múltját nézzük.
46.
46.
keiji maeda
nah ezt gyorsan hagyátok abba! semi értelme elkezdeni egy vitát hogy melyk a jobb!!!!! ez nem erről szól ! ha meg szándékosan vitát akkartok akkor meg inkább menyetek és játszatok valamit!!!!!
45.
45.
Jinbobo
#43: Ebben igazad van! De attól még ez is lehet jó játék. A Tekken trónját semmi sem fenyegeti! Street fighter, Virtua fighter, Mortal Kombat-ezek csak a Nagy Tekken mögött végezhetik.
44.
44.
thrillseeker
#43: Kit érdekel itt most a Tekken?
Ez a hír az MK-ról szól, nem a hasonlítgatásról!
43.
43.
Fetto
gagyi,tekkennek a nyomába se fog érni
42.
42.
keiji maeda
én akkor is azt mondom hogy majd ha kijön a játék kiderűl :) én szerintem ez egy bónusz kari enyi attól még ez lesz a legjobb mortal amit láttam én ugy érzem :) én ki tudom zárni az agyamból hogy kratos is benne lesz teljesen ugy fogom fel mint egy extra-t , igazatok van teljes mértékben hogy nem illik bele semi szükség nincs rá benne deh ha beletették most már akkor én ugy fogom fel hogy egy extra és kész, attól még nem fog beletartozni a mortal-ba :)
41.
41.
waynerooney108
És még azt is megjegyezném, hogy azt olvastam, God of War témájú pálya is lesz meg ilyenek. Jó, hogy nem egy MK vs. DC szintű eltorzulásról beszélünk, de annyiban egyet értenék VadLáma kollégával, hogy oly rég várunk egy igazi Mortal Kombatra, hogy lehet hogy ezt ki kellett volna hagyni.
40.
40.
waynerooney108
Nekem először az jutott eszembe, hogy ez egy lebutított Kratos lesz, mert ugye azokat a láncos csapásokat nem használhatjuk olyan ellenfelek ellen, akiknek nincsenek ilyen különleges cuccaik. Max. majd ilyen kombó lehet belőle, mondjuk Le, Le, Hátra, Y. Sztem rontani nem fog rajta.
39.
39.
keiji maeda
ez attól még mortal lesz tut nem lesz csalódás ! kratost meg szerintem csak egy poén karakternek rakták bele , semi köze nem lesz sztorihoz ez tutkó .
38.
38.
hakydakillah
37. tökéletesen egyetértek veled. Legyen ez már tényleg egy izzig-vérig MK.

34. ha emlékeznél, nekem tök mindegy a platform, mert bármin játszhatok, én rád emlékszem, hogy csak a ps3 létezik neked… És jusson el hozzád, hogy nekem nem fáj, hogy ps3ra jön Kratos, mert pont ez végett nem veszem meg a ps3as verziót… Látni azt, aki végzett az istenekkel, ahogy a MK-os kivégzik, kibelezik, letépik a fejét, hát az nálam illúzió romboló lenne… Az aki a Soul Caliburt hozta fel példának, abba azért meg kell hagyni, hogy nem voltak olyan kivégzések, mint MK-ban, de még így is fura volt, Dart Vader belecsöppenve a SC világába

http://www.youtube.com/watch?v=h4ERQfcOo-Q
37.
37.
wildláma
#36: nem nem egy mk vs dc szint, de akkor is frusztráló, mivel manapság a fejlesztők ezzel akarják megnyerni a más rajongókat. elkurvult a játékipar csak ennyit tudok hozzáfűzni ...
36.
36.
Oliv3r
#35: jaj mennyél már...
egy szaros karakter mit ront el a játékon?
általában abszolút nem is folynak bele a sztorikba meg az egész univerzumba, csak mint bónusz...
nem tudom mit kell ezen felháborodni...azrt itt nem egy m vs. dc színtről beszélünk.
35.
35.
wildláma
most én azt veszem észre, hogy itt legtöbben nem értik mi az az "MK fan". az MK fan az az, amikor az illető a mortal kombat univerzum iránt van oda meg vissza, nem a god of war, nem a halo, nem az assassins creed meg egyebek, csak az mk. ezért volt szar az MK vs DC, ezért volt szar a soul calibur IV, és emlékszem asszem a soul calibur 3 ban is volt egy Spartan (halo), és az is elrontotta. Ez a "rakjunk bele másik játékból karaktert a mi játékunkba" dolog ez meredeken remélem hogy futódivat, mint az emoság. Higgyék el a hülye Netherrealmosok, hogy a játék egyéb exkluzív szarságok nélkül is tarolni fog mint kamaz a kereszteződésben. ezzel nem arra akarok kitérni hogy az x360-asok miért nem kapnak (miért nincs bejelentve), hanem arra, hogy felejtsék el. PC-re meg igazán kiadhatnák mégha nem való rá akkor is, mert a régi részekkel az ember PC-n is jól el tudott játszogatni. A mai kis seggdugasz hülyegyerekek (akik meg se vehetnék a játékot a besorolás miatt) itt verik a nyálukat hogy márpedig milyen jó lesz meg minden. Nem tudom a nagyöregek mit szóltak volna amikor az MK3 vagy UMK ban ott lett volna Mario meg Luigi, vagy éppen a Contrából a macsókommandós vagy ilyesmi. Szar lett volna. Megértem hogy "nem kell választani", de akkor is böki a szememet hogy ott van. Ne legyen ott és kész. Vagy akkor miért nem rakják bele a Killzoneból a helghastokat, vagy ha már ott vagyunk a haloból a covenantokat, vagy a gearsból a locustokat? legyen kb 10 mk szereplő meg 35 idegen, mert az milyen király már. Ez a hír tisztára felidegesített, a gyökér kommentelőkkel együtt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...