God of War: Ghost of Sparta PSP

Új PSP-s God of War készül: a Ghost of Sparta ott folytatja a sztorit, ahol az eredeti PS2-es játék abbahagyta.
Típus: Akció, Kardozós

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő hét nap kevésbé lesz izgalmas, mint a korábbi hetek, mert bár megjelenésből lesz bőven, a mezőny jelentősen hígabb, mint eddig. Nem baj, titokban már úgyis a jövő hétre készülünk, hiszen november 10-én jelenik meg a Kinect és lesz hozzá sok új játék is.

Novemberben jön a God of War: Ghost of Sparta

Amerikában november 2-án kerül boltokba a PSP-s God of War új része; az európai megjelenésről még nincs hír, de a november itt is biztosra vehető.

God of War: Ghost of Sparta - rettegj, Midas király!

Rusnya óriások, vérengző kutyák, a pokol lakói és az elmaradhatatlan Eiffel-tornyot megszégyenítő építmények - bizony, Kratos visszatér szeretett kézikonzolunkra, a PSP-re.

E3 2010: A kiállítás második galériafrissítése

Castlevania, Dead Rising 2, Epic Mickey, Killzone 3, Ninety Nine Nights 2, Saw II, SOCOM 4, SingStar Dance, Goldeneye 007 és még mindig nincs vége!

E3 2010: Sony konferencia LIVEBLOG

Az E3-as konferenciák nagyágyúja mindig is a Sony volt, egészen a Ken Kutaragi-féle előadásoktól Jack Trettonig. Nézd velünk élőben a 2010-es bemutatót!

Bemutatták a következő PSP-s God of Wart

Ghost of Sparta alcímmel készül a második PSP-s God of War, amely az ígéretek szerint még jobb lesz, mint az elődje - persze mindenki ezt szokta mondani...